BIST 10.083
DOLAR 32,42
EURO 34,79
ALTIN 2.433,35
HABER /  GÜNCEL

Diego’dan ilk açıklama

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas, "Fenerbahçe beni her zaman çok istemişti, sonunda oldu. Şu anda çok mutluyum. İki taraf için de ...

Abone ol

Fenerbahçe’nin yeni transferi Diego Ribas, "Fenerbahçe beni her zaman çok istemişti, sonunda oldu. Şu anda çok mutluyum. İki taraf için de çok güzel ve yararlı olacağına inanıyorum” dedi.
Brezilyalı futbolcu Diego Ribas, bu sabah sağlık kontrolleri öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ile daha önce de temaslarının olduğunu belirten Diego, “Üçüncüsünde en sonunda başarabildik. Önceki görüşmelerimizde kendi takımlarımdan dolayı anlaşamadık. Fenerbahçe beni her zaman çok istemişti, sonunda oldu. Şu anda çok mutluyum. İki taraf için de çok güzel ve yararlı olacağına inanıyorum” dedi.

“GÜZEL GÜNLER OLACAK”
Brezilyalı yıldız, transferden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, “Taraftarların desteği beni ayrıca mutlu etti. Bugün sağlık kontrollerinden geçeceğim. Fenerbahçe adına da benim adıma da çok daha güzel günler olacak” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE FUTBOLU HAKKINDA KONUŞMAK ZOR”
Basın mensuplarının Türkiye ligi ve performansı ile ilgili soruları üzerine Diego, “Daha mı iyi olacağım ya da daha mı kötü şimdiden söylemek zor. Türkiye futbolu hakkında bir şey söylemek zor. Ama ben Atletico Madrid’den geldim. Orada şampiyonluk yaşadım. Şampiyonlar Ligi’nde çok iyi sonuçlar aldık. Her zamanki hedefim bir dahaki sezon daha iyi oynamak ve kendimi gösterebilmektir. Lig başlayınca bunu göreceğiz” cevabını verdi.

“TARAFTARLAR BENİ MOTİVE EDİYOR”
Diego, sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür ederek, “İnternetten ve medyadan yolladıkları mesajlar gerçekten beni motive ediyor. Bu konuda hiç kuşkum yok. Ayrıca beni karşılamaları çok mutlu etti. Bu motivasyonun beni ileri seviyeye götüreceğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.
(İHA)