BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,01
ALTIN 2.513,15
HABER /  GÜNCEL

Amcasının kucağında mezarlığa götürüldü

Antalya’da dövülerek öldürülen 2 yaşındaki Semanur, tabutsuz olarak amcasının kucağında mezarlığa götürüldü

Abone ol

Antalya'nın Serik İlçesi'nde feci şekilde dövülerek öldürülen 2 yaşındaki Semanur'un cenazesi amcası tarafından morgdan alındı.

Habertürk'ten Yusuf Dalaman'ın haberine göre minik kızı dövdüğü ileri sürülen baba Mehmet Çiçek ile ikinci evliliğini yaptığı Sara Çiçek ise tutuklandı. Önceki günmeydana gelen korkunç olayın ardından jandarma tarafından gözaltına alınan Mehmet Çiçek ve eşi Sara Çiçek, önceki akşamgeç saatlerde adliyeye sevk edildi. Bebeğin düşerek yaralandığını ileri süren Mehmet Çiçek, dayak iddialarını kabul etmezken, Sara Çiçek ise kocasının bebeği dövdüğünü söyledi. Çift, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ÖZ ANNESİ GELMEDİ

Talihsiz Semanur'un cenazesi ise Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından, Şanlıurfa'dan gelen amcası Mustafa Çiçek ve diğer yakınlarına teslimedildi. Bebeğin öz annesinin ise başka birisiyle evlendiği ve Şanlıurfa'da olduğu öğrenildi. Yeğeninin kefene sarılı cansız bedenini kucağında cenaze aracına taşıyan Mustafa Çiçek, üzgün olduğunu söyledi. 1 Mayıs'ta 3 yaşına gireceği öğrenilen Semanur'un cenazesi Aksu İlçesi'nde toprağa verildi. Yakınları, babaMehmet Çiçek'in psikolojik rahatsızlığı olduğunu söylediler.