BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Amatör maçta ortalık karıştı

Maçın hakeminin bir futbolcuya kırmızı kart göstermesinin ardından ortalık savaş alanına döndü.

Abone ol

Kayseri'de 2. Amatör Küme'de mücadele eden Adaletspor ile Sindelhöyük Belediyespor karşılaşmasında, maçın hakeminin Adaletsporlu bir futbolcuya kırmızı kart göstermesinin ardından ortalık savaş alanına döndü.

2. Amatör Küme'de mücadele eden Adaletspor ile Sindelhöyük Belediyespor karşılaşmasında, maçın hakeminin Adaletsporlu bir futbolcuya kırmızı kart göstermesinin ardından ortalık savaş alanına döndü. Taraftarlar arasında çıkan taşlı kavga sonrasında, Sindelhöyük Belediyespor taraftarı olduğu iddia edilen bir kişi, sahaya inerek iki futbolcuyu bıçakla yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Argıncık sahasında oynanan 2. Amatör Küme mücadelesinde ligde ikinci sırada bulunan Adaletspor ile dördüncü sıradaki Sindelhöyük Belediyespor karşılaşmasında, hakemin Adaletsporlu bir futbolcuya kırmızı kart göstermesinin sonra, ortalık savaş alanına döndü. Her iki takımın taraftarları arasında sözlü atışmanın ardından, taraftarlar birbirlerini taşladı. Bu sırada Sindelhöyük taraftarı olduğu iddia edilen Ali Galip G. (22) isimli bir kişi, sahaya inerek Adaletsporlu futbolculardan Ömer ve Yılmaz'ı bıçakla yaraladı. Şahıs, Emrah S.'nin de taşla vurarak burnunu kırdı.

Olayların çıkması üzerine Argıncık Stadı'na çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralanan futbolcular olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hastanede futbolcularının yanından bir an olsun ayrılmayan Adaletspor Teknik Direktörü Mustafa Savaş, olayların çıkmasından hakemin sorumlu tutarken, yeterli sayıda polisin olmaması sonucunda olayların büyüdüğünü söyledi.

Zanlı Ali Galip G., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bıçakla yaralanan futbolcu Yılmaz'ın, ilk tedavisinin ardından ameliyata alındığı bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.