BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

AMATÖR MAÇTA OLAY: 1’İ POLİS 11 YARALI

Tekirdağ’da Çorluspor ile Çerkezköyspor maçı öncesinde iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Polisin müdahale ettiği olaylarda, baş...

Abone ol

Tekirdağ’da Çorluspor ile Çerkezköyspor maçı öncesinde iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Polisin müdahale ettiği olaylarda, başına taş isabet eden 1 çevik polisi ve 10 taraftar yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Bölgesel Amatör Lig’de kalma mücadelesi veren Çorluspor ile Çerkezköyspor Tekirdağ Namık Kemal Stadı’nda karşılaştı. Maç öncesinde iki takımın taraftarı stada giriş esnasında birbirlerini taşlamaya başladı. Bazı seyircilerin maça beysbol sopası ve ellerinde taşlarla geldiğini görüldü. Polis taraftarlara biber gazı ile müdahale etti. Atılan taşlardan biri başına isabet eden bir çevik kuvvet polisi yaralandı. Kanlar içinde kalan çevik kuvvet polisi, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Başına dikiş atılan polisin sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.
Atılan gaz bombalarından etkilenen çok sayıda kadın ve çocuk seyirci ise kaçarak kurtuldu. Olayların arasında babası ile kalan bir çocuğu ise çevik kuvvet polisi uzaklaştırdı. Gazdan etkilenen taraftarlara arkadaşları suyla müdahalede bulundu.
Öte yandan atılan taşlardan başına isabet eden 10 taraftarın yaralandığı kaydedildi. Polis ekipleri çok sayıda taşkınlık çıkartan taraftarı ise gözaltına aldı. Polisin biber gazlı müdahalesinin ardından seyirciler stada alındı.
Maçı Çerkezköyspor 3-0 kazandı. Çorlusporlu bir futbolcunun tribünlere taş atması sonucu sahaya giren Tekirdağ Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Bozkurt, futbolcuyu uyardı. Bu esnada futbolcular Müdür Yardımcısı Bozkurt’ta saldırmak istedi. Olay yöneticilerin araya girmesi ile son buldu.
Maç sonunda seyirciler ve futbolcular geniş güvenlik önlemi altında sahadan çıkartıldı.