BIST 10.740
DOLAR 32,19
EURO 35,02
ALTIN 2.514,70
HABER /  DÜNYA

Altıntop: ’’Süper Kupa’yı alarak...’’

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, Süper Kupa’yı alarak lige iyi başlamak istediklerini söyledi. <br/>Galatasaray’ın Slovenya’da yaptığı...

Abone ol

Galatasaraylı futbolcu Hamit Altıntop, Süper Kupa’yı alarak lige iyi başlamak istediklerini söyledi.
Galatasaray’ın Slovenya’da yaptığı son antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Yıldız oyuncu, lige Süper Kupayı alarak başlamak istediklerini dile getirerek, “Hedefimiz lige iyi başlamak. Onun öncesinde bir Süper Kupa maçımız var. Hedefimiz kupayı alıp sezona başlamak. Ben kendimi burada çok iyi hissediyorum bunun böyle olması performansımı da artıracaktır. Ve takıma daha çok katkım olacak bu sene” dedi.

"GEÇEN YILDAN DAHA İYİ OLMAK İSTİYORUZ"
Geçen sezondan daha başarılı bir takım olmak istediklerini de belirten Altıntop, “Önemli olan şampiyonluktu, onu elde ettik. Şampiyonlar Liginde güzel bir grafik çizdik. Şimdi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek ve geçen yıldan daha iyi olmak” dedi.

SAĞ BEKTE OYNAMA DURUMU?
Yabancı sınırlamasından dolayı sağ bekte oynama durumunun olmasına ihtimal vermeyen Altıntop, bu mevkide oynaması istenirse de elinden geleni yapacağını kaydetti.

"ÇOK İYİ BİR EKİP OLDUK"
Altıntop, çok iyi bir ekip olduklarının altını çizerek, “2 sene şampiyon olduktan sonra diğer takımlar daha motive olacaktır bizim maçlarımızda ve şampiyonluğu daha çok isteyeceklerdir. Ama bizde geçen senelere nazaran performansımızı artırmak istiyoruz. Çok iyi bir ekip olduk ve ilginç bir sezon geçeceğine inanıyorum” diye konuştu.

"EMRE GELİRSE, TAKIMA..."
Galatasaray’ın transfer etmek istediği ileri sürülen Bayern Münih’in 19 yaşındaki oyuncusu Emre Can’la ilgili soruya Altıntop, “Emre Can çok yetenekli futbolcu. Spekülasyonlar ne kadar doğru bilmiyorum ama kendini geliştirirse her takıma faydalı olabilir” cevabını verdi.

YABANCI SINIRLAMASI
Altıntop, TFF’nin yabancı sınırlaması ile ilgili yorum yapmaktan kaçındı.
(İHA)