BIST 10.740
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.499,33
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Kılıçdaroğlu o aileleri ziyaret etti<br/>Hatay - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gene...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Kılıçdaroğlu o aileleri ziyaret etti
Hatay - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gezi Parkı eylemlerinde hayatlarını kaybeden Abdullah Cömert ile Ali İsmail Korkmaz’ın Hatay’daki ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İnşaatta göçük: 2 ölü, 1 yaralı
Nevşehir - Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde bir inşaatta göçük meydana geldi. Göçüğün altında kalan 3 işçiden 2’si hayatını kaybetti.

Kanlı müdahaleye İstanbul’dan tepki
İstanbul - Mısır’da güvenlik güçlerinin darbe karşıtlarına yönelik kanlı müdahalesi, İstanbul Fatih Camii’nde düzenlenen eylemle protesto edildi.

Putin öyle bir balık avladı ki
St. Petersburg - Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Sibirya’da Türkler’in yaşadığı Tuva bölgesinde balık avladı. Başbakan Dimitri Medvedev’in de katıldığı gezide Putin, Urban nehrinde 21 kilogramlık bir Tuna balığı yakaladı. Balık tutarken üzerini çıkaran Putin, suya girmeyi de ihmal etmedi.

Meydanda at paniği
Edirne - Her gün binlerce turisti ağırlayan Selimiye Camii Meydanı, ilginç görüntülere sahne oldu. Başıboş atlar, meydana indi.

(İHA)