BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,65
ALTIN 2.409,24
HABER /  DÜNYA

Altın kemerin sahibini açıkladı

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “10 senede 3 seçime girdik. Altın kemer bizde. Yüzde 50 ile başpehlivan gibi duruyoruz” dedi.<br/>Arınç, G...

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “10 senede 3 seçime girdik. Altın kemer bizde. Yüzde 50 ile başpehlivan gibi duruyoruz” dedi.
Arınç, Gemlik Büyük Kumla Barajı’nın temel atma töreninin ardından Kestel’deki TOKİ Konutlarının ikinci etabının anahtar teslim törenine katıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra ilçe belediye başkanları, TOKİ Finansman Daire Başkanı Ayhan Karaca ve ilçe halkı katıldı.
Anahtar teslim töreninde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, “Hükümetimizin bugüne kadarki ömrü 10 seneyi geçti. 10 senede çok büyük hizmetler var. Şu ana kadar 600 bine yakın konut inşa ettik. Hala devam eden şantiyeler var. Dar ve orta gelirlilere yönelik konut inşaatımız devam edecek. Kestel’de birbirinden güzel işler var. Buranın yer seçimi çok isabetli olmuş. Dünyada bir insanın başını sokacak evinin olması çok önemlidir. Kirada olanlar, dar gelirli olanlar, bu güzel evlerin hayaliyle yaşıyor. Böylesine mükemmel dairelerde hayat sürmek çok güzel. Allah herkese nasip etsin. Başkanımız Yener Acar, üniversiteyi buraya getirme konusunda hepimizden daha gayretli oldu. Darısı Teknik Üniversitesi Rektörümüzün başına. Hükümetimiz, Başbakanımız, ‘Halkımızın başını sokacak dairesi olsun, işi olsun’ diye uğraşıyor. 10 senede 3 seçime girdik. Altın kemer bizde. Yüzde 50 ile başpehlivan gibi duruyoruz” diye konuştu.
(İHA)