BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Altın fiyatları geri vitese taktı!

Altın fiyatı düşüşünü hafta ortasında da sürdürüyor. Altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları 2013 güncel Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatı ne olur Altın fiyatı ne olacak.İşte alt

Abone ol

İNTERNET HABERAltın fiyatı düşüşünü hafta ortasında da sürdürüyor. Altın fiyatları artacak mı düşecek mi? Altın fiyatları yükselecek mi? Altın fiyatları ne olur? Altın fiyatları 2013 güncel Altın fiyatları ne olacak? İşte altın fiyatları

Haftaya yüksekten başlayan ancak ardından karar değiştiren altın fiyatları düşüşünü hafta ortasında da sürdürüyor. Çin'den gelen veriler ve Suriye etkisiyle güçlenen ABD ve Avrupa borsaları karşısında güç kaybeden altının ons fiyatı 1.365 doların altına kadar geriledi.

Haftaya hızlı bir çıkış yapan ancak aynı hızla geri vitese alan altın, düşüşe devam ediyor. 2 gün önce 1.385 doları aşan altın fiyatları hafta ortasına gelindiğinde 1.365 doların da altına gerilemiş durumda.

ÇİN VE SURİYE ETKİSİ

Düşüşü destekleyen veriler ise Çin'den ilk olarak gelen olumlu ihracat verileri ve onu takip eden sanayi üretimi. Bu gelişmelerden destek alan ABD ve Avrupa borsaları değer kazanırken altın güç kaybetti. Öte yandan Suriye'ye yapılacak olası operasyon konusunda atılan geri adım da piyasalara yaradı. 

ALTIN FİYATLARINDA SON DURUM

Gram altın                     88.9 TL

Çeyrek altın                153.5 TL

Yarım altın                   304.1 TL    (09.15 itibariyle)