BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Altaylı sadece çaycıya teşekkür etti

Onbir yıllık köşesinde son yazısını yazan Altaylı'dan okurlara veda etti.Peki Altaylı diğer arkadaşlarının isimlerini zikretmezken neden çaycı Mustafa'ya teşekkür etti?

Abone ol

Doğan Medya Grubu'yla yollarını ayıran Fatih Altaylı, 11 yıldır kalem oynattığı köşesinde bugün son yazısını yazdı. Altaylı'nın "Veda etmek var mıydı?" başlıklı yazısında isim vererek teşekkür ettiği beş isim dikkat çekti: Aydın Doğan, Ertuğrul Özkök, Vuslat Doğan Sabancı,  Çaycı Mustaf ve Hasan...

MESAJ MI VERDİ?

Fatih Altaylı'nın yukarıda isimlerini sıraladığımız beş kişi haricinde hiçbir isim zikretmemesi dikkat çekti. Altaylı'nın bu tavrı, özel dikkatleri olan okura karşı belki de bir mesaj niteliğini taşıyordu. İşte Altaylı'nın veda yazısındaki ilgili bölüm:

(...) Çalışma arkadaşlarım da Türkiye’nin en iyi gazetecileriydi. Dostluklarını, yardımlarını hep yanımda buldum. Yazı işlerindeki adlarını saymakla bitiremeyeceğim dostlarımdan çaycımız Mustafa’ya, Hasan’a kadar hepsi. Hürriyet’i Hürriyet yapan, Hürriyet’in vitrininde oturan bizleri biz yapan onlar oldu.(...)

Yazı: Fatih Altaylı
Kaynak: www.hurriyetim.com.tr