BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Altaylı, Ciner'in kararını bekliyor

Doğan Grubu'yla yollarını ayırmaya hazırlanan Fatih Altaylı'nın Turgay Ciner'den haber bekliyor.. Altaylı ile Ciner bir aksilik olmazsa önümüzdeki günlerde el sıkışacakla

Abone ol

Fatih Altaylı ve Murat Saygı'nın Kanal 1'e transferi haberi büyük yankı yarattı. Yapılan görüşmeler Medyatava'nın doğru haberciliğini bir kez daha kanıtladı. İşte olası transferde son durum. Kim neyi bekliyor?

Fatih Altaylı ve Murat Saygı'nın Kanal 1'i yapılandırmak için Ciner grubuna geçeceği haberi doğruluk kazandı, Taraflar bundan bir süre önce görüşerek, el sıkışma noktasına geldi.

Ancak Turgay Ciner'in Kanal1'e yatırırm yapıp yapmamak konusundaki kararsızlığı bu transferin şimdilik askıya alınmasına neden oldu. Çünkü Turgay Ciner, Star ihalesini beklemeden Kanal 1'e yatırım yapmak istemiyor. Star ihalesine girecek olan Ciner'in Star'ı alması durumunda Kanal1'e yatırım yapmayacak. Şu sıralar Fatih Altaylı'nın Star'a geçeceği dedikodularının çıkmasının nedeni de bu. Ciner, Star'ı aldığı takdirde Altaylı-Saygı ikilisini Star'ın başına getirecek.

İhaleyi kazanamadığı takdirde Kanal 1'e yatırım yapacak olan Ciner'in bu kanal için de düşündüğü isimler yine Altaylı-Saygı ikilisi olacak. Dolayısıyla bu transfer Star'ın ihalesine kilitlenmiş durumda. Ciner, Star'ı alsa da almasa da Saygı-Altaylı ikilisinin önümüzdeki günlerde Ciner grubuna transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: www.medyatava.net