BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Alo Barış nasıl paraları sayıyor musun?

İçişleri Bakanı Güler'in oğlu Barış Güler ile ilgili dinleme kayıtları birer birer servis ediliyor. Şimdi de bu kayıt ortaya çıktı.

Abone ol

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda tutuklanarak cezaevine gönderilen eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler’e ait olduğu iddia edilen yeni tapeler ortaya çıktı.

Dinleme kayıtları, 'operasyon haberciliği' için kurulduğu iddia edilen Karşı gazetesinde yayınlandı. Söz konusu kayıt, 21 Temmuz 2013’te Barış Güler ile bir arkadaşı arasında geçiyor.

KİMSE YÜZÜMÜZE BAKMIYOR

Güler, babasını kastederek, İstanbul Valiliği’nden alındıktan sonra ilişkilerinin nasıl bozulduğunu, kimsenin kendilerine randevu bile vermediğini anlatıyor. Babasının İçişleri bakanı olmasıyla birlikte tekrardan iş bağlayabildiğini söyleyen Güler, bunu fırsata çevirmek istediğini belirtiyor.

Alo Baba evde 1 trilyon lira param var

Muammer Güler ile oğlu Barış Güler'in operasyondan hemen sonra yaptıkları telefon konuşmasının kaydı olay olmuştu (Tıklayın)



NASIL PARALARI SAYIYOR MUSUN?


Arkadaşının,
-“Nasıl, paraları sayıyor musun?” sorusuna Güler, şu karşılığı veriyor:
-“Yok abi daha yok. Yüz yüze görüşürüz. Bu dönemle alakalı bir şey. Bu dönemle. Yoksa yüzümüze bakarlar mı biliyorsun.
Güler, arkadaşının;
-“Şimdi sen de uyanık geçin. Ne yapsan kârdır, boş ver, senin de hakkın.” sözleri üzerine de -“Tabii, aynen öyle, aynen öyle..!” ifadelerini kullanıyor.