BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Alo Baba evde 1 trilyon lira param var

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu dünkü grupta hiçbir yerde yayınlanmayan bir ses kaydınının dökümünü açıkladı. Kayıt, Muammer Güler ile oğlu arasında.

Abone ol

Muammer Güler’in 17 Aralık sabahı oğlu Barış Güler’le yaptığı telefon görüşmesini, CHP lideri Kılıçdaroğlu Meclis’te açıkladı.

İnternete dahi düşmeyen bu ses kaydının dökümünün CHP'nin eline nasıl geçtiği merak konusu olurken, kayıtta Barış Güler babasına, "Evde 1 trilyon lira param var" diyor.


Kılıçdaroğlu'nun parti grubunda yayınladığı ses kaydındaki konuşmayı bugün Zaman Gazetesi ile Taraf Gazetesi manşetlerine taşıdı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partisinin dünkü grup toplantısında 'ses kasetleri'ni yayınlamıştı. Kasetlerin ilk bölümü ATV ve Sabah Gazetesinin satışına ilişkin işadamlarının konuşmalarına aitti.

HABER KANALLARI YAYINLAMADI
Kılıçdaroğlu'nun grup salonuna özel ses düzeni kurdurarak yayınladığı kasetleri, CNN Türk dışında hiç bir haber kanalı ekrana getirmedi. ( TIKLA HABERİN TAMAMINI OKU)



İLK KEZ ORTAYA ÇIKAN KONUŞMA KAYDI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyaya düşen ses kasetlerinin dışında hiç bir yerde yayınlanmayan bir konuşma kaydını da servis etti. Bu dinleme 17 Aralık soruşturmasına ait ve eski İçişleri Bakanı Muammer Güler ile oğlu Barış Güler'in baskından hemen sonraki konuşmalarını içeriyor.

chp-ses-kasetleri-yayinladi.jpgCHP LİDERİ SES KASETLERİ YAYINLADI
CHP lideri Kılıçdaroğlu parti grubunda ATV-Sabah satışına ilişkin işadamlarının ses kasetlerini yayınladı. İzlemek için tıklayın


EVDE NE KADAR PARA VAR?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kelime kelime okuduğu telefon dinleme kayıtlarında Muammer Güler oğluna evde ne kadar para olduğunu soruyor. Oğlu Barış Güler ise "1 trilyon lira civarında param var" yanıtını veriyor.

İŞTE KILIÇDAROĞLU'NUN OKUDUĞU O KAYIT