BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.411,12
HABER /  DÜNYA

Almanya'da olay program! Türk kızı da soyundu!

Alman televizyon kanalı RTL 2’nin 8 Mayıs Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayan Naked Attraction Dating programı bugün ülkede gündeme oturdu. Yarışmacılar arasında Sibel isminde bir Türk kızı da yer aldı.

Abone ol

Programda buluşmak için arkadaş ve partner arayan adayların stüdyoya tamamen çıplak ekrana gelmesi; erkek ve kadın adayların vücutlarının tamamının ayrıntılı sergilenmesi, izleyenleri şok etti.

Almanya'da yayın hayatına başlayan program ülkede gündeme oturdu. Alman televizyon kanalı RTL 2'de yayınlanan programda yarışmacılar arasında Sibel adında bir Türk kızı da var. Pazartesi akşamı yayınlanan Naked Attraction Dating (Çıplak Buluşma) adlı programda, buluşmak için arkadaş ve partner arayan adayların stüdyoda tamamen çıplak ekrana gelmesiyle erkek ve kadın adayların vücutlarının tamamının ayrıntılı sergilenmesi, izleyenlerde şok etkisi yarattı.

Büyük yankı uyandıran programda, yarışmacılar arasında Sibel isminde bir Türk kızı da yer aldı. Her hafta Pazartesi günü saat 22.15'te başlayan program yaklaşık bir saat sürüyor.