BIST 9.530
DOLAR 32,46
EURO 34,80
ALTIN 2.479,85
HABER /  MAGAZİN

İbrahim Erkal hayatını kaybetti! İbrahim Erkal kimdir

Beyin kanaması geçiren ünlü sanatçı İbrahim Erkal'dan sevenlerine kötü haber geldi. 27 gündür yoğun bakımda tedavi gören sanatçı İbrahim Erkal'ın beyin ölümü gerçekleşti. . İbrahim Erkal kimdir, aslen nereli ailesi ve hayatı...

Abone ol

İbrahim Erkal'ın ölüm haberini ünlü sanatçının sosyal medya hesaplarını yöneten ailesi duyurdu. Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği haberde ise İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiğini ancak hayati fonksiyonlarını devam ettiği belirtildi. Son olarak da hastaneden benzer bir açıklama yapıldı.

İbrahim Erkal'ın ailesi ölüm haberini böyle duyurmuştu: "Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" denildi.

Daha sonra gelen bilgilerde ise evinin otoparkında baygın halde bulunan ve beyin kanaması ön tanısıyla hastaneye kaldırılan şarkıcı İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiği, yaşam destek ünitesine bağlı olarak şarkıcının kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonlarının devam ettirildiği bildirildi

İbrahim Erkal'ın tedavisinin gerçekleştirildiği Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Yöneticisi Doç. Dr. Necdet Sağlam yaptığı açıklamada, yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Erkal'ın, bugün yapılan tetkikler sonucunda beyin ölümünün gerçekleştiğinin tespit edildiğini söyledi.

Doç. Dr. Sağlam, "İbrahim Erkal'ın bugün yapılan tetkiklerinde beyin ölümünün gerçekleştiği tespit edildi. Erkal'ın yaşam destek ünitesine bağlı olarak kalp ve diğer organlarının hayati fonksiyonları devam ettiriliyor." dedi.

BEYİN KANAMASI GEÇİRMİŞTİ

1996'da 'Canısı' şarkısıyla şöhrete kavuşan 50 yaşındaki İbrahim Erkal 11 Nisan gecesi  3 arkadaşı ile yemek yedi. Aracını kullanması için lokantanın valesine verdi. Vale, Maltepe'deki sitenin otoparkına kadar İbrahim Erkal'ı getirdi.

İBRAHİM ERKAL HASTANEYE BÖYLE KALDIRILMIŞTI

27 GÜNDÜR KOMADAYDI

Aracı park ettikten sonra ayrıldı. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, saat 01.00 gibi İbrahim Erkal fenalaşıp otoparkta yere düştü. 1.5 saat sonra sitenin güvenlik görevlisi İbrahim Erkal'ı otoparkta baygın halde yatarken bulup ailesini aradı. İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının altında bir de yırtık vardı. İbrahim Erkal'ın beyin kanaması geçirdiği anlaşıldı. Erkal o tarihten bu yana komada bulunuyordu.

İbrahim Erkal'ın iş ortağı Feyzullah Çelebi, "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış" demişti.

İBRAHİM ERKAL KİMDİR?

İbrahim Erkal 1967 yılında dünyaya gelmiştir. Daha önce bir kaç albümü olmasına rağmen asıl çıkışını Unutmayacağım albümü ve özellikle Canısı şarkısı ile gerçekleştirmiştir.

1986 yılında İstanbul Sarıyer Kalender Orduevi’nde askerlik yapmıştır. İbrahim Erkal aslen Erzurum Narman’lıdır.

Ünlü olmadan önce Ankara'da gazinolarda garsonluk yapıyor bir yandan da müzik alanında sesini duyurmaya çalışıyordu. 6 kardeşin en büyüğü olan İbrahim Erkal, 1995 yılından itibaren tanındı ve sevildi.

ERKAL 3 ÇOCUK BABASI

2003 yılında Filiz Akgün ile evlenen İbrahim Erkal’ın bu evliliğinden Dilara Hatice Erkal Elif Su Erkal ve Levent Erkal isimlerinde üç çocuğu var.

İbrahim Erkal'ın bestelediği eserleri Zara, İzzet Yıldızhan, Vahdet Vural, Zeynep, Murat Yıldız, Kader, Hülya Avşar, Metin Şentürk, İbrahim Tatlıses, Ayhan Aşan, Yudum, Ümit Yılmaz, Burhan Çaçan, Gökhan Özen, Alişan, Ceylan, Erdinç Şahin, Ferman Toprak, Mine Koşan, Soner Arıca, gibi pek çok sanatçı yorumlamıştır.