BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.509,24
HABER /  SPOR

Almanya'da EURO 2024 protestosu devam ediyor

UEFA, EURO 2024'ü kazanan ülkeyi yarın açıklayamaya hazırlanırken rakibimiz olan Almanya'da ise taraftarlar turnuvanın düzenlenmemesi için protestolara devam ediyor.

Abone ol

Türkiye'de nefesler tutuldu gözler yarın İsviçre'de yapılacak EURO 2024 oylamasına çevrildi. UEFA yarın yapılacak toplantının ardından 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nı düzenleyecek ülkeyi duyuracak. Türkiye ile birlikte aday olan iki ülkeden biri olan Almanya'da ise gündem taraftarların protesto gösterileri.

ALMANLARIN PROTESTOSU BÜYÜYOR
Son 2 haftada oynanan lig maçlarında önce Stuttgart sonra Hamburg taraftarları federasyonun yönetim şeklini ve Almanya'nın EURO 2024 adaylığını istemediklerini açık açık ifade etti. Alman taraftarların protestosu Almanya'da hafta içi oynanan maçlarda giderek büyüyor.

TÜM STAT PROTESTOYA KATILDI
Bundesliga 1, 2 ve 3'de hafta içi oynanan maçların bir çoğunda ilk 20 dakika boyunca tezahürat yapılmayacak. Taraftarlar Birliği, ülkenin futbol yönetimini protesto etmek amacıyla bu çağrıda bulundu. Bayern Münih-Augsburg maçında sadece kale arkası değil, tüm stadyum protestoya katıldı.

Türkiye mi Almanya mı? EURO 2024'ün ev sahibi belli oluyor