BIST 10.335
DOLAR 32,22
EURO 34,72
ALTIN 2.452,19
HABER /  GÜNCEL

Allah yapamadı Muhammet nasıl yapsın?

Ulusal Kanal tarafından Eskişehir'de düzenlenen 'Türban ve Laiklik' isimli kongeransta alçaklık tarihine geçecek bir provokasyona imza atıldı.

Abone ol

Ulusal Kanal tarafından Eskişehir'de düzenlenen 'Türban ve Laiklik' isimli konferansı öncesinde büyük bir skandal yaşandı. Yakasında CHP rozeti takılı olan Hüseyin Çoban isimli bir vatandaş, konferansa katılanlara, içinde Hz. Muhammed, İslam ve başörtü takanlar hakkında ağır hakaret ifadeleri içeren iki sayfalık bir bildiri dağıttı.

Bildirinin altına iletişim numaralarını da yazan Hüseyin Çoban'ın kendi imzasını taşıyan bildiride halkı da suçlayan ifadelerin yer alması dikkat çekti.

Türkiye'de 60 yıldır seçilen siyasilerin bilgisiz, yeteneksiz ve yalancılıkla suçlandığı bildiride, halk da bu kişilerden oluşan partileri seçmekle suçlanıyor. Bildiride dini inançlara yapılan ağır hakaretler dikkat çekiyor.

"CEHALETİN TESCİLİ TÜRBAN"

Türbanın cehaletin tescili ve 'hurafelerle yetiştirilen kişilerin takısı' olduğunun anlatıldığı bildiride Çoban, Peygamber Efendimiz için "Muhammet", din alimleri için "ukala" ifadesini kullanırken, Allah'ü tealanın bile kadınların başını örtmesini başaramadığını belirtiyor.

"BAŞÖRTÜSÜNÜ MUHAMMED BAŞARAMADI SİZ Mİ BAŞARACAKSINIZ"
Çoban, şu ifadeleri kullanıyor: "Bu kadar büyük bir güce, üstün yeteneğe, sınırsız yetkiye sahip Allah, Müslüman olarak dünyaya gelecek kadınların başlarını türban örtmeyi başaramadı. Neden? Ukala din adamlarına göre, günümüzden 1400 yıl önce yaşamış olan, İslam'ın Peygamberi Muhammed'i, Allah Hira'ya çağırmış. (Ey Muhammed söyle kadınlarınıza başlarını örtsünler) diye de vahiy göndermiş. Bu türban işini Muhammed bile başaramamış da şimdi siz mi başaracaksınız. Bu işi ben değil dağdaki kargalar bile güler. Bunları görüp de Türban modern özgürlüktür diyenlere yazıklar olsun."