BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.411,23
HABER /  DÜNYA

Alkollü sürücü böyle dehşet saçtı

Gaziantep’te alkollü olduğu ileri sürülen sürücünün çarptığı park halindeki otomobil metrelerce sürüklendi. Otomobilini birkaç saniye önce p...

Abone ol

Gaziantep’te alkollü olduğu ileri sürülen sürücünün çarptığı park halindeki otomobil metrelerce sürüklendi. Otomobilini birkaç saniye önce park eden sürücü, telefonla konuştuğu için yavaş hareket edince adeta ölümden döndü.
Edinilen bilgiye göre, olay, Karataş Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, C.D. otomobilini iş yerinin önüne park ederek yanında bulunan arkadaşlarıyla birlikte iniyor. İş yerine girdikten hemen sonra tekrar dışarı çıkan C.D. telefonla konuşurken, aracına doğru ilerliyor. Aracına giderken alkollü olduğu iddia edilen A.D.’nın kullandığı otomobil hızla park halindeki otomobile çarpıyor. Kazanın şiddetiyle her 2 otomobilde savrulurken, kazada adeta ölümün teğet geçtiği 2 kadın ve yanlarındaki çocuk, büyük bir şok yaşıyor. Birkaç saniye önce arabasından inen ve tekrar binmek için dışarı çıkarak kazaya şahit olan park halindeki otomobilin sürücüsü C.D. de büyük bir şok yaşıyor. Otomobilinin metrelerce sürüklendiğini gören C.D., hemen kazaya karışan diğer otomobilin yanına giderek içindeki yaralıların durumunu kontrol etti. Görüntülerde kazadan yara almadan son anda kurtulan kadınlar ve yanındaki çocuğun ise uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadıkları gözlendi. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
(İHA)