BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,73
ALTIN 2.501,04
HABER /  GÜNCEL

Alkollü sürücü bir aileyi yok etti

Konya'da iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 3 kişi öldü, 2'si ağır, 5 kişi yaralandı.

Abone ol

Konya-Seydişehir kara yolunda jandarmanın gün içerisinde sürücüsü alkollü olduğu için yakalamaya çalıştığı jip, doktorun kullandığı otomobile çarptı.

Otomobilde bulunan doktor İbrahim Gül, eşi ve oğlu hayatını kaybederken, kızı ve cip sürücüsü ağır yaralı olarak kurtuldu.

Kaza, Konya-Seydişehir kara yolunun 50. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre, Veysel Y. idaresindeki 07 JOP 47 plakalı jip ile Seydişehir istikametine seyir halindeyken, karşı yönden gelen İbrahim Gül idaresindeki 42 FG 531 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle Gül’ün idaresindeki otomobil yoldan çıktı.

Bu sırada başka bir otomobilde kaza yapan araçlara çarpmamak için karşı şeride geçti, şarampole düşmek üzereyken durdu.

Kazada, Konya’da aile hekimi olarak görev yapan doktor İbrahim Gül kullandığı otomobil içerisinde eşi Fatma, oğlu Ahmet ile birlikte olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Veranur Gül ile cip sürücüsü Veysel Y. ağır yaralı olarak Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Meram Tıp Fakültesi’ne kaldırıldı.

Öte yanda jip sürücüsünü alkollü olduğu ve akşamüzeri jandarma ekipleri tarafından yakalanmaya çalıştığı ancak kaçtığı iddia edildi. Jandarma Olay yeri inceleme ekipleri cip üzerinde parmak izi çalışması da yaptı.
Kazayla ilgili olay yerine gelen savcı inceleme yapmasını ardından doktor Gül, eşi ve oğlunun cansız bedeni İlçe Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.