BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.394,85
HABER /  GÜNCEL

Alkent 2000'de yaz coşkusu

Alkent 2000 Yeditepe ve Çamlıca sakinleri geleneksel hale getirdikleri havuz açılışını muhteşem bir 'Yaza Merhaba' partisiyle kutladı.

Abone ol

İstanbul'un en seçkin sitelerinden biri olan Alkent 2000 Yeditepe ve Çamlıca sakinleri geleneksel hale getirdikleri havuz açılışını muhteşem bir 'Yaza Merhaba' partisiyle kutladı.

Bu yıl 15.'si yapılan geleneksel açılış partisine Alkent 2000 sitesinde yaşayan çok sayıda ünlü isim de katıldı. (.... İstenirse isimler yazılacak) Birçok ünlü firmanın sınırsız gıda ürünleri alkollü ve alkolsüz içecek ikramları ile sponsorluğunu yaptığı gecede bine yakın konuk, canlı müzik ve DJ performansları eşliğinde, yoğun şekilde yağan yağmura rağmen geç saatlere kadar gönlünce eğlendi. Site sakinleri için hazırlanan sürpriz showlar ise geceye damgasını vurdu.

İstanbul'un en güzel yerlerinden biri olan Büyükçekmece Gölü yakınında kurulu olan Alkent 2000 Sitesi, sosyal tesisleri ve doğal yaşamıyla A-A plus insanların yaşamayı tercih ettiği önemli bir yerleşim alanıdır. Yeditepe, Çamlıca ve Göl Evleri sitelerinden oluşan Alkent 2000 dört bine yakın nüfusu ile ufak ama elit seviyede bir ilçe görünümündedir.