BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.411,23
HABER /  DÜNYA

ALİŞAN’DAN BARIŞ DİLEĞİ

Kocaeli’de düzenlenen, ’Uluslararası Hıdrellez Şenliği 2013’ programında konser veren ünlü şarkıcı Alişan, ülkede bahar havası estiğini beli...

Abone ol

Kocaeli’de düzenlenen, ’Uluslararası Hıdrellez Şenliği 2013’ programında konser veren ünlü şarkıcı Alişan, ülkede bahar havası estiğini belirterek, barış dileğini sahneye getirilen dilek ağacına astı. Bazı fanatik Alişan hayranları, ünlü sanatçıyı daha iyi görebilmek için ağaçların üzerine çıktı.
Ünlü şarkıcı Alişan, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen, ’Uluslararası Hıdrellez Şenliği 2013’ programında konser vermek için Kartepe’ye bağlı Seka Kampı’na geldi. Hayranlarının alkışları arasında sahneye çıkan Alişan, böyle bir organizasyonun yapılmasını sağlayan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’e teşekkür etti.
Daha sonra yeni albümündeki şarkılarını seslendiren Alişan, Seka Kampı’ndaki vatandaşları coşturdu. Bazı fanatik Alişan hayranları, ünlü şarkıcıyı daha iyi görebilmek için ağaçların üzerine çıktı. Ağaçtaki hayranlar bir yandan düşmemek için ağaca tutunmaya çalışırken, bir yandan da ünlü şarkıcının şarkılarına tempo tutarak eşlik etti.
Öte yandan, sahneye Alişan’ın dilek tutması için dilek ağacı getirildi. Dilek ağacına dileğini asan Alişan, barış istediğini belirterek şunları söyledi:
"İnşallah öncelikle sağlık, biliyorsunuz şuanda ülkemizde esen bir bahar havası var. İnşallah öyle devam etsin. Öncelikle ben barış istiyorum, sağlık istiyorum, mutluluk istiyorum, huzur istiyorum ve kendim için de hayırlı bir kısmet istiyorum."
Alişan, Kocaelili hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
(İHA)