BIST 9.562
DOLAR 32,49
EURO 34,78
ALTIN 2.492,04
HABER /  MAGAZİN

Alişan: Ölene kadar Erdoğan'ın arkasındayım

Taksim Meydanı'ndaki "Demokrasi Nöbeti"nde sahne alan Alişan Erdoğan yalakası eleştirilerine yanıt verdi.

Abone ol

Taksim Meydanı'ndaki "Demokrasi Nöbeti" tutanlara çok sayıda sanatçı kurulan sahneye çıkarak destek verdi.
 
Taksim Meydanı'nda "Demokrasi Nöbeti" bu akşam da devam etti. Meydanı dolduran kalabalık gecenin geç saatlerine kadar Taksim Meydanı'ndan ayrılmadı. Ellerinde bayraklar bulunan kalabalık, mehter marşları eşliğinde "Şehitler ölmez vatan bölünmez" "İdam isteriz" sloganları atan tekbir getirdi. Kalabalık, sunucunun asker kılığına girenler ile askerlerin karıştırılmaması gerektiği uyarısında bulunması üzerine de "En büyük asker bizim asker" sloganları attı.

Kalabalığa önce Beyoğlu Belediye Başkanı Misbah Demircan hitap etti. Ardından, oyuncu Ahmet Eğilmez, Sinan Özen, Suat Suna, Hakan Peker, Davut Güloğlu, Mustafa Ceceli, Alişan, İzzet Yıldızhan'ın aralarında bulunduğu sanatçılar ve tanınmış radyocular sahneye çıkarak "Demokrasi Nöbeti"ine destek verdi. Orhan Gencebay, Ferdi Tayfur, Bülent Settaş, Seda Sayan görüntülü mesajla desteklerini bildirdi.

TÜRKİYE BÖYLE HAİNLİK GÖRMEDİ

Şarkıcı Alişan çıktığı sahnedeki konuşmasında, "Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beri böyle bir hainlik görmedi" diyerek "Biz onların dediğine göre Recep Tayyip Erdoğan'ın yalakasıyız. Biz sanatçı değiliz, Saray yalakasıyız. Ben buradan ölene kadar devletimin, bayrağımın ve Recep Tayyip Erdoğan'ın arkasındayım" dedi. Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bir konuşma yaptı.