BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa'da zabıtalar biraraya geldi

Aliağa'da, Zabıta Haftası dolayısıyla Bakırçay Restorant'ta zabıta personeli bir araya geldi.

Abone ol

Bu yıl 184.sü kutlanan Zabıta Haftası dolayısıyla düzenlenen yemekte Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personeli Bakırçay Restorantta bir araya geldi.

Geceye eşi ile beraber katılarak zabıtaları ve ailelerini yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Eren zabıta ekiplerinin belediyenin vitrini olduğunu belirten “Zabıta Haftası dolayısıyla bütün zabıta ekibimiz ve aileleri ile bir araya geldik. Zabıtalarımız yoğun çalışma temposu içinde görevlerini yerlerine getirmektedirler. Yaptıkları görev gereği belediyenin dışarıdaki yüzüdür Zabıta ekiplerimiz. Çalışmaları esnasında esnafına ve halkına güler yüzlü hizmet veren tüm zabıta personelimizin haftasını kutluyorum.” dedi.

Aliağa Belediye personelinin aileleri ile birlikte gidebileceği Belediye Evi projeleri olduğunu belirten Eren “Belediye personelimiz ile işyerinde zaten devamlı bir aradayız. Önemli olan iş saatleri dışında çalışma arkadaşlarımız ile beraber zaman geçirebilmek. Bu anlamda Aliağa Belediyesi personeline ait bir Belediye Evi açacağız. Mesai saatleri dışında belediye çalışanlarının aileleri ile birlikte zaman geçirebilecekleri Belediye Evi projesine yakında başlayacağız.” dedi.