BIST 10.890
DOLAR 32,18
EURO 34,89
ALTIN 2.470,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Aliağa'da söz bu sefer STK'larda!

Aliağa Belediyesi’nin stratejik plan çalışmaları kapsamında, bu kez STK’lar söz aldı.

Abone ol

Aliağa Belediyesi’nin stratejik plan çalışmalarında bu kez söz STK’lardaydı.

Konuyla ilgili geçtiğimiz hafta Aliağa’da faaliyet gösteren sanayi kuruluşları temsilcileri ile yapılan toplantının sonrasında bu kez kentteki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri görüş ve düşüncelerini belirtti.

Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda STK yöneticileri ve temsilcileri görüşlerinin alınmasından, fikirlerinin sorulmasından son derece memnun olduklarını belirtirken konuyla ilgili Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz; “Stratejik Plan hazırlığı kapsamında konuyla ilgili 279 adet kurum, kuruluş ve kişiye yazılı görüşlerini sunduk. Ayrıca bununla yetinmeyip toplantı düzenleyerek bu kez de sözlü görüşlerinizi almak istedik. Bunun yanında bugüne değin fikir belirtmemiş olan kişi ve kurumların da görüşlerini bekliyoruz. Çünkü bu plan kentte yaşayan her bireyi çok yakından ilgilendiren ve Aliağa’nın gelecek yıllarına şekil verecek bir çalışma. O nedenle her türlü görüş ve öneri bizim için çok önemli.” dedi.

Gerek yazılı olarak gerekse katılarak görüşlerini bildiren kurum ve kuruluşlara Başkan Oğuz teşekkür ederken Stratejik Plan Danışmanı Ali Rıza Avcan da katılımcıların sorularını yanıtladı. Aliağa’nın hem Türkiye hem de Dünya ölçeğinde önemli bir kent olduğunu ve ilk kez stratejik plan hazırlandığını belirten Avcan “İlk kez stratejik plan hazırladığı için çok önemli bir çalışma. Her bireyin her kurumun katkı vermesi en sağlıklı planının çıkmasına yardımcı olacak. Çünkü Aliağa Belediyesi’nin ilk kez stratejik planı olacak.” dedi.