BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,94
ALTIN 2.439,91
HABER /  SPOR  /  FENERBAHÇE

Ali Koç soyunma odasına daldı fırçayı bastı!

Sivas beraberliği sonrası soluğu soyunma odasında alan Ali Koç, “Koskoca Fenerbahçe 9 maçta 9 puan almış. Her şey şanssızlıkla açıklanamaz. Taraftara bunları yaşatma hakkınız yok. Ya bu gidişe son verirsiniz ya da yönetim olarak gerekeni yaparız” dedi.

Abone ol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sivasspor beraberliği sonrasında soluğu soyunma odasında aldı. Yaklaşık 30 dakika içeride kalan Başkan, 2 puanlık kaybın faturasını kestiği teknik heyet ve futbolculara sert eleştirilerde bulundu.

''YAKIŞIYOR MU SİZE''
Koç, milli takım arasında aldıkları kararların ardından yenilerini almaktan çekinmeyeceğini belirterek gözdağı verdi. Ali Koç, futbolculara, "Böyle bir tablo size yakışıyor mu? Koskoca Fenerbahçe takımı 9 maçta 9 puan almış. Belki şanssızlıklar da var. Ama her şey şanssızlıkla açıklanamaz. Bu şansı kendimiz yaratmalıyız. Kazanmak için daha istekli olmalısınız. İlk 45 dakikada hiçbir şey yapmadık. Maça daha istekli başlamamız lazım" ifadelerini kullandı.

COCU ISRARINI SÜRDÜRÜYOR
Bundan böyle her maçı kazanmak zorunda olduklarını belirten Ali Koç, ikinci yarıda kaçan pozisyonlardan yakındı. Sahadaki oyunun herkesi fazlasıyla üzdüğünü belirten Koç, Ankaragücü ve Galatasaray maçlarının son şanslar olduğunu vurguladı. Alınan kötü sonuçlara rağmen Başkan Koç, ligde ilk yarının sonuna kadar Phillip Cocu ile devam etme ısrarını sürdürüyor.

GALATASARAY MAÇI SON VİRAJ
Ancak deplasmandaki Galatasaray maçı, Hollandalı hoca için kritik virajlardan biri olacak. Bu karşılaşmada olumsuz bir durum yaşanırsa, Koç’un devre arasından önce de harekete geçebileceği ifade edildi.

Sivas beraberliği isyan ettirdi! Ali Koç'tan Cocu'ya şok ifadeler

Fenerbahçe'de Aykut Kocaman pişmanlığı