BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,55
ALTIN 2.377,98
HABER /  GÜNCEL

Ali İsmail'in hastane görüntüleri

Gezi eylemleri sırasında darp edilen Ali İsmail Korkmaz'ın hastane görüntüleri ortaya çıktı.

Abone ol

Eskişehir'deki Gezi eylemleri sırasında bir grup tarafından darp edilen Ali İsmail Korkmaz, beyin kanaması geçirerek hayatını kaybetmişti.

Sivil kıyafetli kişiler tarafından dövüldükten sonra arkadaşlarıyla birlikte Anadolu Üniversitesi içindeki Mavi Hastanesi'ne giden Ali İsmail Korkmaz, gerekli tedavi yapıldıktan sonra beyin tomografisi çekilemediği için Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne yönlendirilmişti. Kokmaz, yönlendirildiği hastanede gerekli tedavilerin yapılmasının ardından 3,5 saat gözlem altında tutulduktan sonra taburcu edilmişti.

Korkmaz'ın ölümünün ardından ortaya çıkan darp görüntülerinden sonra hastanede bulunduğu anların görüntüleri de ortaya çıktı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Korkmaz'ın kolunun sargıda olduğu ve arkadaşlarıyla birlikte refakatçi bölümünde beklediği görülüyor. Bir süre sonra hastane polis odasına girerek yaşadıklarını anlatan Korkmaz, odadan çıknca arkadaşlarıyla elindeki tutanağı inceliyor. Son olarak ise kameralar Korkmaz ve arkadaşlarının hastaneden ayrıldığını kaydediyor.

Olay günü Korkmaz'ın hastaneye görütülmesine yardımcı olan arkadaşı Fırat Köse ise yaşadıklarını; 'Ali sivil kıyafetli kişilerin kendisini darp ettiğini,birinin elinde sopa olduğunu söyledi. Çok yorgun olduğu için daha fazla üstüne gitmedik. Ali’yi eve getirip uyuttuk. Saat 5’e kadar yattı. 5’te kalkıp ifade vermek üzere karakola gitmesi gerekiyordu. Karakolda da polislerin sorularını net cevaplayamadığı için hastaneye sevk ettiler. Orada beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı' sözleriyle anlattı.

İŞTE O ANLAR