BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Ali bana SULANMA!

Almanya'da yabancı düşmanlığı körükleniyor. Sokaklara öyle bir afiş astılar ki...

Abone ol

Almanya'da yabancı düşmanlığı ve göçmen karşıtlığını temel alan Cumhuriyetçi Parti (REP),  27 Ocak'taki Hessen eyalet seçimlerinde şeytanın bacağını kırmak için Türk erkeklerin Alman sarışınları taciz ettiği temasını işleyen 'Ali bana sulanma' sloganlı afişler bastırdı.

Partinin resmi yayın organı 'Zeit für Protest' (Protesto Zamanı), sarışın bir kadın fotoğrafının yanında dev harflerle 'Mach mich nicht an, Ali!' (Ali bana sulanma) yazan afişi şöyle gerekçelendirdi:

Türk ve Araplar Alman sarışınlara sulanıyor

"Sarışın Alman kızlar son zamanlarda Türk ve Arap kökenli Müslüman erkeklerin yoğun tacizine maruz kalıyor. Türk ve Araplar, caddede, diskoda, gördükleri hemen her yerde Alman sarışınlarına yoğun biçimde sulanıyor. Müslüman kültür çevresinden gelen erkeklerin av gözüyle baktığı kızlarımız korunmasız. Bu kampanyayla, tacize uğrayan sarışınlara yardım etmek amacındayız."

'Camiler İstanbul'da kalsın'

Hessen'i donatan parti afişlerinde, 'Kendimi hoşgörüsüz kadın düşmanı İslam dinine karşı koruyorum, Almanya'da zorla evliliğe ve namus cinayetine yer yok. İmza: Sizin Sophie...', 'Minareler yasaklansın', 'Kiliseler köylerde, camiler İstanbul'da kalsın' diye de yazıyor.