BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Alex'ten federasyona eleştiri!

Sivasspor galibiyeti sonrası değerlendirme yapan Alex, federasyona gödermeler yaptı. İşte Alex'in o sözleri...

Abone ol

Alex de Souza, Sivasspor galibiyetiyle ilgili düşüncelerini belirtirken, geride bıraktıkları yoğun maç fikstürü ile ilgili olarak federasyonu eleştirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçında sahasında Sivasspor'u 4-2 yenen Fenerbahçe'de, attığı 2 golle maça damgasını vuran kaptan Alex de Souza karşılaşmayı değerlendirdi.

Öncelikle maçı değerlendiren tecrübeli oyuncu, "İlk başta kulübümüze ve taraftarlarımıza teşekkür ve tebriklerimi sunuyorum. Bugün bir kez daha görüldü ki, erkek, kadın, çocuk fark etmiyor. Cinsiyet ayrımı yapmaksızın herkes bu kulübün arkasında. Maça baskılı başladık ve Emre ile bir gol bulduk. Ardından kendi hatalarımızla iki gol yedik. İkinci yarıda hatalarımızı tekrarlamadık. Bunların üzerine iki gol atarak maçı kazandık." diyerek mücadeleyle ilgili görüşlerini belirtti.

Fiziksel durumu ile ilgili bir soruya ise yıldız oyuncu, "Oynadığımız maç fikstürü federasyonun bir talihsizliğiydi. Bunun sonucunda da özellikle çok sık kas sakatlıkları yaşandı. Özellikle Ocak ayınca, kötü şartlarda çok sık maç oynadık. Bu da fiziksel olarak bizi etkiledi. Ancak şu an haftada bir maç oynuyoruz. Hatalarımızı analiz edip düzeltmek için daha çok zamanımız var. Bundan sonraki dönemlerde de bunu en iyi biçimde yaparak sezon sonunda mutlu sona ulaşacağımızı düşünüyorum" şeklinde yanıt verdi.