BIST 10.891
DOLAR 32,94
EURO 35,76
ALTIN 2.529,05
HABER /  SPOR

Alexe yumurta yağmuru

Fenerbahçe'de Çaykur Rizespor maçı öncesi kaptan Alex'e yumurtalı sürpriz

Abone ol

Fenerbahçe, ligde yarın Çaykur Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Teknik direktör Zico yönetiminde, Samandıra Tesisleri'nde akşam yapılan ve 1 saat 45 dakika süren antrenmana tüm oyuncular katıldı. Koşu ve koordinasyon çalışmasından sonra 3 grup halinde top kapma çalışması yapan futbolcular, daha sonra teknik direktör Zico eşliğinde teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı.

Dar alanda yapılan maçla antrenman sona erdi. Antrenmanda Deniz ve Appiah, koşunun ardından antrenör Önder Özen nezaretinde özel bir çalışma gerçekleştirdi. Bugün yapılan son kontrolden sonra ameliyat olmasına gerek kalmadığı açıklanan kaleci Serdar da diğer kalecilerle birlikte çalıştı.

Alex'e yumurta yağmuru

Fenerbahçeli futbolcu Alex, bugün 30 yaşına girerken, takım arkadaşları, Brezilyalı oyuncuya unlu ve yumurtalı doğum günü kutlaması yaptı. Antrenman sonrası, takım arkadaşlarından kaçarak tesislere girmek isteyen Alex, Kemal tarafından yakalanınca, önceden hazırlanan yumurta ve unlar, Alex'in bulunduğu bölüme getirildi.

Tüm oyuncular, Alex'i un ve yumurtaya buladı. Bu arada, Brezilya Milli Takımı'nda gösterdiği başarılı performans nedeniyle, Edu'ya takım arkadaşları büyük ilgi gösterdi.

Asbaşkanlardan Neşet Yalçın ve futbolcular ile teknik direktör Zico, Edu'yu, başarılı futbolundan dolayı kutladı.