BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

ALES sınav giriş yeri sorgulama ekranı ÖSYM

ALES sınav giriş yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. ALES sınav giriş yeri sorgulama ekranı ais.osym.gov.tr. ALES sınav giriş yeri sorgulama ve ALES sınav giriş belgesi çıktısı alma linki haberimizde.

Abone ol

ALES'e girecek adayların beklediği haber ÖSYM'den geldi.

ALES 2015 Sonbahar Dönemi sınav giriş yerleri ve ALES sınav giriş belgeleri erişime açıldı.

ALES sınav giriş yeri sorgulama ekranı ais.osym.gov.tr'de. ALES sınav giriş belgesi çıktısı alma linki de ais.osym.gov.tr'de.

ALES adayları dikkat! ÖSYM ALES sınav giriş belgeleri sadece ais.osym.gov.tr'den alınabiliyor. ÖSYM adaylara ayrıca sınav giriş belgesi göndermiyor. 

ÖSYM ALES 2015 SONBAHAR DÖNEMİ SINAV GİRİŞ YERLERİ AÇIKLAMASI

ÖSYM'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 22 Kasım Pazar günü saat 09.30'da yapılacak ALES sonbahar dönemi sınavına başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren giriş belgelerini, T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin "https://ais.osym.gov.tr" internet adresinden edinebilecek.

Belge üzerinde adayın sınava gireceği merkez, bina, salon bilgileri ile adayın fotoğrafı bulunacak. Adayların bu belgelerin yazıcıdan dökümünü edinirken, belge üzerinde fotoğraf olmasına özen göstermeleri ve belgelerinin renkli ya da siyah beyaz çıktılarını sınav günü yanlarında bulundurmaları gerekiyor.