BIST 9.891
DOLAR 32,46
EURO 34,83
ALTIN 2.445,59
HABER /  GÜNCEL

Alemida için İstanbul'a gelecekler

Göreve gelmesi halinde Hugo Almeida'yı transfer edeceğini açıklayan Godinho Lopes, en yakın rakibine fark atarak koltuğa oturdu.

Abone ol

Göreve gelmesi halinde Hugo Almeida'yı transfer edeceğini açıklayan Godinho Lopes, en yakın rakibi Carvalho'ya 360 oy fark atarak koltuğa oturdu. S.Lizbon'un 47. başkanı olan Lopes, R.Madrid'den savunma oyuncusu Garay ile Beşiktaş'la sözleşmesi devam eden Almeida'yla bir ön görüşme yapıp söz aldığını dile getirdi.

Siyah-Beyazlıların fon yardımıyla Werder Bremen'den 3,5 seneliğine renklerine bağladığı Almeida'nın S.Lizbon'a gidip gitmeyeceği merak konusu. Lizbon'un Almeida konusunda Beşiktaş'ı ikna etmesi için cazip bir teklif yapması bekleniyor. Portekiz Milli Takımı'nın kampında konuşan Almeida, "Lopes sizi getireceğini açıkladı. Ne diyeceksiniz?" sorusuna şu cevabı vermişti: "Portekiz'in en büyük 3 kulübünden birinde oynamayı çok isterim." Öte yandan UEFA kriterlerini yerine getirmek isteyen Beşiktaş Kulübü, futbolcularına geçmişe dönük alacaklarının tamamını ödedi. 2012 yılından itibaren hayata geçecek olan UEFA Kulüp Lisans Sistemi gereğince, özellikle Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin, maddi yapılarını belirli dengelere oturtmaları gerekiyor.