BIST 10.159
DOLAR 32,16
EURO 35,06
ALTIN 2.470,19
HABER /  MAGAZİN

Aldatmanın bedeli nedir?

Eşini Sanem Çelik ile aldatırken yakalanan yönetmen Kudret Sabancı ile eşi Esra Akkaya boşanıyor.

Abone ol

Eşini yönettiği Aliye dizisinin yıldızı Sanem Çelik ile aldatırken kameralara yakalanan yönetmen Kudret Sabancı ile eşi Esra Akkaya boşanıyor.

Sabancı ile oyuncu eşi Esra Akkaya önceki gün boşanmayla ilgili sözleşme yaptılar. Sözleşmeye göre Kudret Sabancı, evlilikleri döneminde satın aldığı Kadıköy Moda'daki yaklaşık 250 bin YTL değerindeki apartman dairesini karısı Esra Akkaya'ya bıraktı. Moda'da sahibi olduğu Sihirli Anahtar Cast Ajansı'nın yakınında bulunan daireyi üzerine alan Akkaya'nın, boşanma konusunda talimat verdiği avukat Levent Durak dün sözleşmeyle birlikte adliyeye başvurdu.

Esra Akkaya ile Kudret Sabancı'nın durumu, üç yıl önce eşi Umut Elçioğlu'ndan boşanan Pınar Altuğ'un durumunu hatırlattı. Beykoz Konakları'nda satın aldıkları ve tapuda ortak mülkleri olarak görünen villanın kimin üzerine kalacağı konusunda anlaşamayan Altuğ ile eski eşinin mahkemesi sürüyor. Altuğ yaklaşık 600 bin YTL değerinde olan villayı satın alırken parasının çoğunu kendisinin ödediğini belirterek evin tapusunun bedelsiz olarak kendi üzerine geçmesi için mahkemeye başvurmuştu.

Haber: Bediz Doğan
Kaynak: www.bugun.com.tr