BIST 10.008
DOLAR 32,27
EURO 34,67
ALTIN 2.436,01
HABER /  GÜNCEL

Aldatılan kadınlara altın tavsiyeler

Emre Aköz, kadın-erkek ilişkilerinde en tehlikeli alan sayılan aldatılmak üzerine yazı üzerine yazı yazmaya devam ediyor. İşte Aköz'den aldatılan kadınlara altın tavsiyeler

Abone ol

Emre Aköz, kadın-erkek ilişkilerinin en tehlikeli sularında cesur kulaçlar atmaya devam ediyor. Aköz bugünkü yazısında aldatılan kadınlara tavsiyelerde bulundu.

Ego tatmini

Dünkü konumuza devam edelim. Gelin bugün de şu ego meselesini ele alalım.

Aynanın karşısına geçip süslenen püslenen bir kadına, "Niye böyle güzel giyiniyorsun? Niye makyaj yapıyorsun" diye sorarsanız... Şu cevabı alacaksınız:
"Kendim için... Kendimi iyi hissetmek için..."
Güzel! Peki bu ne demektir? Güzel giyinmek, hoş görünmek insanın egosunu okşar. Onu tatmin eder. Kendine olan güvenini artırır.

O halde aldatan adama da 'egosunu tatmin ediyor' diye yüklenmek saçmalıktır. Söyler misiniz bana... Adam, "Ne olmuş yani?

Evet, egomu tatmin ediyorum" dese ne cevap vereceksiniz?"
Bu satırları okuyan misket beyinliler, hemen yaygarayı koparacak: "Sen aldatmayı teşvik ediyorsun."
Hayır... Ben diyorum ki: Bırakın egodan filan söz etmeyi. Lafı dolandırmayın. Aldatan adama şöyle deyin: "Beni kırdın. Çok üzdün. Çevremizdekiler benimle alay edecek. Buna nasıl izin verirsin?"

İşe yarayacaktır.

Yok eğer adam hâlâ aldatmaya devam ediyorsa yapacak bir şey yoktur. Ya durumu kabulleneceksiniz ya da bırakıp gideceksiniz.

Yazı: Emre Aköz
Kaynak: Sabah