BIST 10.269
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.394,17
HABER /  GÜNCEL

Aldatan eşini hadım etti

Kocası kendini aldatıyordu. İnternette sevgilileriyle chat yapması, bardağı taşıran son damla oldu. Cezası verilmeliydi. Verildi de...

Abone ol

Norveç’in Lilleström şehrinde yaşayan ve sarsıntılı bir ilişkileri bulunduğu belirtilen çiftin beraberliği, kadının, kocasının kendisini aldattığını düşünüp intikam planlarını uygulamasıyla sona erdi.

VG gazetesinin haberine göre, "İnternette sevgilileriyle chat yapması, bardağı taşıran son damla oldu" diyen 32 yaşındaki ismi açıklanmayan kadın, berber kocasını hadım etmeye karar verdi ve akşam yemeğinde kocasına çorba yapıp içine uyku ilacı karıştırdı.

Çorbayı içen ve ilacın etkisini hissettirmesiyle uykuya dalan adam, "Yaklaşık 5 saat uyumuşum. Uyandığımda sandalyeye bantlandığımı ve pantolonumun üstümde olmadığını gördüm. Başıma gelecekleri anlamıştım. Çığlık attım, ama üstüme atlayıp ağzımı kapattı. Bunun üzerine parmağını ısırdım. O da masadan aldığı makasla beni hadım etti" dedi.

6 AY HAPİS CEZASI ALDI

Bununla yetinmeyen kadın, kocasının testislerini de kesip, kestiği parçaları makasla ikiye böldü ve bir poşete koydu. Daha sonra da eltisine telefon açıp olanları anlattı. Kızkardeşinin çağırdığı ambulansla hastaneye kaldırılan ve hemen ameliyata alınan adam, "Doktorlar eski sağlığıma kavuşacağımı söylüyor. Tanrı’ya şükür" dedi.

Mahkemede verdiği ifadede, ne yaptığını hatırlamadığını öne süren kadın, hakimleri ikna edemedi ve 6 ay hapis ile 40 bin kron para cezasına çarptırıldı.

Kaynak: