BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Aldatan babaya oğlundan Facebook şoku

Annesini aldatan babasından Facebook yoluyla intikam aldı.

Abone ol

14 yaşındaki F.E., annesini aldatan babasının başka kadınlarla çektirdiği fotoğraflarını Facebook’ta yayınladı. Baba M.E. oğlunu şikâyet etti. Savcılıkta, intikam aldığını söyleyen F.E. hakkında dava açılması bekleniyor.

İstanbul Kartal’da baba ile 14 yaşındaki oğlunu adliyelik eden ilginç olay iddiaya göre şöyle gerçekleşti: S.E. adlı kadın, eşi M.E.’nin kendisini aldattığı iddiasıyla Kartal Adliyesi’nde boşanma davası açtı. Boşanma davası sürerken annesiyle birlikte yaşamaya devam eden 14 yaşındaki F.E. ise babasından intikam almak istedi. Ziyarete gittiği evinde babasının başka kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını bulup, aldı.

Ardından da bu fotoğrafları babasının şifresini bildiği Facebook’taki sayfasına koydu. Aynı gün fotoğrafları gören baba önce eşinden şüphelendi. Çift uzun süre telefonda tartıştı. Daha sonra gerçeği öğrenen baba M.E., Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak, oğlu hakkında suç duyurusunda bulundu. Polis tarafından gözaltına alınan F.E., Kartal Cumhuriyet Savcılığı’na götürüldü.

‘ŞİFRESİNİ BİLİYORDUM’
 F.E. ifadesinde “Babam annemi aldatmıştı, intikam almak istiyordum. Evde tanımadığım kadınlarla çekilmiş fotoğraflarını buldum. Daha önceden hatırladığım Facebook şifresiyle onun profiline girdimve bu fotoğrafları yayınladım” dedi.

Başlatılan soruşturmada baba M.E., şikâyetinden vazgeçmezken serbest bırakılan F.E. hakkında özel hayatın gizliliğinin ihlalinden önümüzdeki günlerde dava açılması bekleniyor.

TESADÜFÜN BU KADARI OLUR

[PAGE]



Kemal Adal'ın iki gün önce nişanlısı ile gezmeye gittiği otomobilinin plakası Bakırköy'de çalındı. Dün polisin kovaladığı oto hırsızları başka bir çalıntı otomobili Kemal Adal'ın Mecidiyeköy'deki evinin önünde bırakıp kaçtı. Gürültüye çıkan Adal, kendi plakasını otomobilin üzerinde görünce, "Bu kadar tesadüf ancak Türk filmlerinde olur” dedi.

Kemal Adal ile nişanlısı 2 gün önce 34 ZN 2931 plakalı otomobille Bakırköy'e gezmeye gitti. Otomobili sokağa park eden Adal, döndüğünde plakasının olmadığını görünce Kartaltepe Polis Merkezi’ne başvurdu.

Şişli’de devriye görevi yapan polisler, dün saat 21.30 sıralarında şüphelendikleri ve içinde 3 kişinin bulunduğu 34 ZN 2931 plakalı otomobili durdurmak istedi. Hırsızlar, polisin tüm uyarılarına rağmen kaçmaya başladı. Yaşanan kovalamaca sırasında lastikleri patlayan otomobil Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi Dönmez Sokak'ta terk edildi. Polis, kısa sürede otomobili buldu.

Bu sırada kapısının önünde polis sirenlerini duyan Kemal Adal nişanlısı Mine Bolsoy ile pencereden dışarı baktı. Polislerin inceleme yaptığı otomobilde kendi plakasının takılı olduğunu gören Adal, hemen dışarı çıkarak durumu anlattı. Adal ve nişanlısı yeni çıkardıkları aynı plakalı otomobille Kuştepe Polis Merkezi’ne gelerek ifade verdi. Adal, bu duruma çok şaşırdığını belirterek, “İki gün önce çalınan plakam evimin önüne kadar geldi. Bu ancak Türk filmlerinde olur” dedi. Polis, kaçan hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

GENÇ KIZ SERVİS ARACINDA UYURSA

[PAGE]


 

Tekirdağ' da çalıştığı fabrikanın servisinde uyuyakalan genç kız, araçta mahsur kaldı. Genç kızı polis ekipleri kurtardı.

Alınan bilgiye göre, çalıştığı fabrikanın servis otobüsüne binen, ismi belirtilmeyen genç kız, oturduğu koltukta uyuya kaldı. Servis otobüsü, işçileri inecekleri yerlerde bıraktıktan sonra otobüsü park yerine götürdü. Servis otobüsünün şoförü kapılarını kilitledikten sonra evine gitti. Bir süre sonra uyanan genç kız, otobüsün park halinde olduğunu fark etti. Genç kız, kilitli kapıları açamayınca yakınlarına ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, otobüs şoförüne ulaşmaya çalıştı.

Bir süre sonra şoföre telefon ile ulaşıldı. Durumun anlatıldığı şoför, olay yerine çağrıldı.
O arada polis ekipleri, kapıları açmak için çeşitli yöntemleri denedi. Ekipler, yaklaşık 20 dakikalık uğraşın ardından genç kızı mahsur kaldığı servis otobüsünden kurtardı. Genç kız daha sonra evine gönderildi.

GASP YALANI BÖYLE ORTAYA ÇIKTI

[PAGE]



Sivas'ta lokanta işleten bir kişi, işyerinde saldırıya uğradığını ve 25 bin TL'sinin gasp edildiğini iddia etti. İhbar üzerine harekete geçen polis ekiplerinin araştırması sonucunda gaspa uğradığını iddia eden kişinin iş ortağından gizli harcamalar yaptığı ve böyle bir plan hazırladığını ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Eski Kale Mahallesi'nde lokanta işleten C.A. (24), dün akşam saatlerinde tanımadığı bir kişi tarafından darp edildiği ve kasasındaki 25 bin TL'nin gasp edildiği iddiasıyla polise başvurdu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, lokantada incelemeler yaptı. C.A. da, olay yerine gelen ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Polis ekipleri çevredeki iş yerlerinin güvenlik kamerasını inceledi. Olay yeri inceleme ekipleri de lokantada araştırmalar yaptı.

Gasp Büro Amirliğine bağlı ekipler C.A.'nın kaldırıldığı hastaneye gelerek, burada kişinin ifadesini aldı. C.A., burada yapılan tedavisinin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Şahsın çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis ekipleri, C.A.'nın iş ortağı C.K.'dan gizli harcamalar yaptığı için böyle bir plan hazırladığını ve iş yerinde başını duvarlara vurarak kendini yaraladığını belirledi. İş ortağı C.K.'nın bankadan 30 bin TL çekerek C.A.'ya verdiği, bu parayla iş yapan C.A.'nın, zarar edince ortağına parayı ödeyemeyeceğini düşünerek böyle bir gasp planını uyguladığı kaydedildi. C.A. hakkında 'suç uydurmaktan' işlem yapıldığı öğrenildi.

YERE DÜŞEN PARAYI CEBE İNDİREN ADAM NASIL YAKALANDI?


[PAGE]



Malatya'nın Darende ilçesinde Pazar yerinde düşürülen parayı alarak kaçan şahısın görüntüleri MOBESE kamerasına takıldı. Polis, şahsı bularak parayı sahibine teslim etti.

Darende ilçesinde Sebze hali civarında H.G. (77) adlı şahıs, cebindeki 2 bin 900 TL tutarındaki parayı düşürdü. Daha sonra durumu fark ederek polise giden H.G.'nin başvurusu üzerine bölgedeki MOBESE kameraları incelemeye alındı.

Görüntüler incelenirken, H.G.'nin parayı düşürdüğü ve ardından gelen H.T. (58) adlı şahısın parayı aldığı tespit edildi.  Parayı alan H.T., gittiği Ayvalı Kasabasında yerde bulduğu para ile birlikte yakalandı. Para H.G.'ye teslim edildi.
Soruşturma devam ediyor.



KAN DAVASINDA SİLAHLAR KONUŞTU

[PAGE]



Tekirdağ'da 37 yıldır kan davalı oldukları şahıslarla kavgaya tutuşan zanlı dehşet saçtı. Silahını ateşleyen zanlı, kan davalı olduğu bir kişiyi öldürürken, 2 kişiyi de ağır yaraladı.

Olay, Tekirdağ'ın Şarköy ilçesine bağlı Gaziköy'de meydana geldi. İddiaya göre, köy kahvesine giden Şaban Kaya ile aralarında 1973 yılından bu yana kan davası bulunan Candır ailesinden Mustafa ve Candan Candır arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Şaban Kaya üzerindeki bulundurduğu silahı ile hasımlarına ateş etti. Candan Candır (41) olay yerinde hayatını kaybederken, Mustafa Candır (40) ve kan davasıyla ilgisi bulunmayan Hasan Pala (25) ağır şekilde yaralandı.

Zanlı ise olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi. Olay yerine gelen jandarma, incelemelerde bulunurken, yaralılar ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan 2 yaralının hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Olayda hayatını kaybeden Candan Candır'ın cesedi ise İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılan polis kaçan saldırganı yakaladı. Gözaltına alınan zanlı emniyete götürülürken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.