BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Albayraklar'ın ART'si yolda

Albayraklar'ın TV'si ART'nin Yayın Kurulu belirlendi. Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu, yaptığı çalışmaları www.gazeteciler.com sitesine anlattı..

Abone ol

Karaalioğlu'na en güncel soruyu, yani Ahmet Hakan'ı sorarak başlıyoruz sohbetimize...

-Ahmet Hakan'a teklif götürdüğümüz doğru değil. Çünkü daha o aşamada değiliz. Biz henüz al yapıyı oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle, samimi olarak söylüyorum, ekran yüzü için ne Ahmet Hakan, ne de bir başka isimle şu ana kadar görüşmedik.

-Peki, diğer çalışmalar nasıl gidiyor. Karaalioğlu iktidara yakın bir isim. Nasıl olacak bu televizyonun yayını. Daha doğrusu yayın politikanız ne olacak?

-Şunu kesinlikle söyleyebilir ki, o kadar bağımsız olacağız ki, diğer kanallar için haksız rekabet olacak.

-Nasıl bir kanal?

-Haber kanalı olacağız, 24 saat yayında olacağız. Ha şunu da söyleyeyim, öyle bir gidelim de sonra Allah kerim yok... En başta çok iddialı gireceğiz bu işe. Bir televizyonumuz olsun da ne olursa olsun dönemi bitti.

-Kimler olacak?

-Programları belirliyoruz. Üst düzey yönetimi de belirleyeceğiz. Ancak bir yayın kurulumuz var. Fehmi Koru, Kürşat Bumin, Ahmet Taşgetiren, Mehmet Ocaktan, Ali Bayramoğlu ve Selahattin Sadıkoğlu. Hep birlikte karar vereceğiz, politikamızı öyle belirleyeceğiz.