BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Akşam bu tuhaf haberi niye yaptı?

Taraf yazarı Emre Uslu'dan Akşam Gazetesi'ne büyük yalanlama!

Abone ol

H.Kübra Kocaoğlu
İNTERNETHABER

Akşam gazetesinin bugünkü manşeti kıyameti kopardı. PKK'nın 5 kişilik suikast listesi haberinin ardından bugün "Peki bu isimler neden hedef oldu" şeklinde bir haber yapan Akşam gazetesini listedeki isimlerden yazar Emre Uslu topa tuttu.
Açık hedef haline getirildiklerini söyleyen Emre Uslu haberin yalanlardan oluştuğunu ve başına bir şey gelirse "bundan artık PKK değil İsmail Küçükkaya sorumludur" dedi.

İnternethaber'e konuşan Emre Uslu sabah saatlerinde Akşam Gazetesi'nin manşetini görünce kendi deyimiyle "çıldırmış". "Hem yalanlarla dolu hem de bizleri açıktan hedef gösteren böyle bir haber nasıl yapılır" diyen Uslu, Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Küçükkaya'ya adeta ateş püskürdü.

PKK'NIN ÖLÜM LİSTESİNİN ARDINDAKİ SIR!
Türkiye, PKK'nın 5 kişilik suikast listesini konuşuyor. Peki, terör örgütü neden bu isimleri hedef aldı? Gerekçe belli oldu... Detaylı bilgi için TIKLAYIN!..

"AKŞAM GAZETESİ'NİN HABERİ YALANLARLA DOLU!"

Emre Uslu kendisinin ve haberde ismi geçen gazeteci-yazar Önder Aytaç, Batman Emniyet Müdür Yardımcısı ve Projeler Genel Koordinatörü Dr. Samih Teymur, Emniyet Amiri Fatih Balcı'nın KCK ile uzaktan yakından alakaları olmadığını söylerek Akşam gazetesinin yalanlarını şöyle sıraladı: "Bu haberdeki bilgilerin hepsi yalan. En doğru bilgi Diyarbakır Emniyet Müdürü'nün Diyarbakır Emniyet Müdürü olmasıdır. Benim KCK' yla uzaktan yakından alakam yok. Samih Teymur Batman'da pasaporttan sorumlu, sosyal hizmetlerden sorumlu bir müdür yardımcısı. Ne terörle ne KCK ile alakası yok. Dün onlar bu haberi yaparkan bu adamın olanlardan hiç haberi yok, kitap dağıtıyordu. Fatih Balcı eğitim daire başkanlığında polis dergisinden sorumlu bir adam. KCK ile hiç bir alakası yok. Önder Aytaç yazar, konuşur ne alakası olabilir."

BİR TEK ÖRNEK GÖSTERSİNLER İNTİHAR EDERİM!

KCK operasyonlarıyla ilgili konuştuğunu ama yapılan operasyonların zamanlamasını eleştirdiğini söyleyen Uslu, "İsmail Küçükkaya istihbaratçı ile terörcü arasındaki farkı bilmiyor mu?" diyerek yapılana anlam veremediğini ifade etti. "Bana KCK'ya yapılan darbede kalemiyle rol oynadı demişler. Bir tek örnek göstersin intihar ederim" diyen Uslu " Adamların ifadesi şu: Uzmanlar, bu isimlerin hedef seçilmesinde PKK'nın eylemsizlik sürecinde sigorta gibi gördüğü KCK'yı deşifre edip kilit isimlerin cezaevine girmelerine neden olmalarına bağlıyor." Ne alakası var. KCK'nın anayasası var. Ne deşifresi? İsteyen sitesinden bulur. Bu adamları cezaevine göndermişiz. "KCK bir illegal örgüttür" dedim bunu Öcalan söylüyor. "Bu operasyon iyi olmamıştır dedim" bu operasyonu bizzat eleştirdim." dedi.

BU İSİMLERİN İSTİHBARATLA HİÇ BİR ALAKASI YOK!

Açıktan hedef haline getirildiklerini vurgulayan Emre Uslu sözlerine şöyle devam etti: "Haberde istihbarat kökenliler yazıyor. Yalan! Bu 4 ismin istihbaratla hiç alakası yoktur. ABD'de eğitim almış 50 tane eminiyetçi var. Ben darbede kalemimle rol oynamışım. Hangi rolmuş? Bir tane örnek göstersinler intihar edeyim. KCK nın yapılanmasını deşifre ettiğim bir tane örnek göstersinler. Ne deşifresi sitelerinde yazanı yazdım. Açıktan hedef gösteriyorlar.

ODA TV BAŞLATTI AKŞAM DEVAM ETTİRİYOR!

Dünkü akşamın manşeti gazetecilik açısından bir başarıdır. Emniyet o bilgiyi sızdırmak istememiş ama muhabiri bulmuş. Dünkü başarı bugünkü operasyondur. Dün o bilgiyi sızdıran kişi bizi hedef gösteriyor ya da Akşam'ın muhabirleri sallıyorlar. PKK nın eylemsizlik sürecinde biz KCK'yı deşifre edip bunları tutuklatmışız. Açıkca mesaj gönderiyorlar, kışkırtıyorlar. Sami Teymur köy köy dolaşıyor bu adamı da hedef gösteriyor. Hepimizin ortak bir özelliği var; bizi Oda tv hedef gösterdi zamanın da, Akşam da bunu devam ettiriyor. Bir psikolojik harekat başlattılar devam ettiriyorlar.