BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,80
ALTIN 2.400,12
HABER /  MEDYA

Akit yazarından skandal yazı!

Akit yazarı Hasan Hasan Karakaya Başbakan'ın müşaviri Yusuf Yerkel'in olay olan tekme fotoğrafı için "tekmelerine sağlık" dedi.

Abone ol

Başbakan müşaviri Yusuf Yerkel'in yerde yatan bir vatandaşı tekmelediği fotoğraf gündeme oturmuştu. Bu davranışa tepkiler geldi ama destek çıkanlar da oldu.

Akit si yazarı Hasan Karakaya bugün köşesinden o tekmelere destek verenlerdendi. Yerde yatan kişinin bir vatandaş değil provokatör olduğunu iddia eden Karakaya: "Yusuf’un “tekme”lerine sağlık!.." dedi.


İşte Karakaya'nın o yazısından ilgili bölüm:

İşte o “ölü sevici provokatörler”den birinin fotoğrafı dünkü gazete, televizyon ve internet sitelerindeydi... “Yerde yatıyor”du ve Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel de, güya onu“tekmeliyor”du!..

“Parael Yapı”nın sözcülerinden Samanyolu Haber, bu fotoğrafı verirken, aynen şu ifadeyi kullanmış:

“Başbakanlık Müşaviri Yusuf Yerkel, işçi yakınını tekmeledi!” Yuh!.. Bu kadarına da yuh!.. Ulan Allah’tan korkmaz, kuldan utanmazlar!.. “Yusuf Yerkel’in tekmelediği” kişinin “işçi yakını” olduğunu nereden çıkardınız?.. O adam, “işçi yakını” filan değil, İstanbul’danSoma’ya “eylem” için gelen “TGB’li bir provokatör”den başkası değil!..


yusuf-yerkel-tekme-fotoğrafi-açiklamasi.gif

Haaa, “TGB’li bir provokatör” olunca “tekmelenmesi” mi gerekir!..
Bazen gerekir!..

Ziya Paşa öyle der ya;

“Nush ile uslanmayanı 

Etmeli tekdir,

Tekdir ile uslanmayanın

Hakkı kötektir!”

Bir “provokatör” ki; “ortalığı karıştırmak” için Soma’ya gittiyse, gitmekle kalmayıp, konvoydaki “resmi araçlar”ın camlarını “tuz-buz” ettiyse, bununla da yetinmeyip; önceYusuf Yerkel’e, daha sonra da Başbakan Erdoğan’a “küfür ve hakaret”lerde bulunduysa, Yusuf Yerkel’in “tepkisiz” kalması üzerine “kravatından tutup darp etmeye” kalktıysa, kusura bakmayın ama, bu “sokak kabadayısı”na haddini bildirmek, her “delikanlı”nın boynuna borçtur!..

yusuf-yerkel-tekme-fotoğrafi.gif

Son derece “sakin” ve son derece “beyefendi” bir delikanlı olan Yusuf da, eğer iddia edildiği gibi, bu provokatörü “tekmeledi” ise, gerekeni yapmıştır!.. 

Tekmelerine sağlık!..

Dedim ya;

“Nush” ve “tekdir” uslanmayan bu tür “provokatör”lere, bazen böyle “kötek” gerekir!..

Tekrar söylüyorum;

Yusuf’un “tekme”lerine sağlık!..