BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

AKILLI KÖPEK ÖLÜ TAKLİDİ YAPTI

ABD’de sahibinin her dediğini yapan akıllı köpeğin hareketleri izleyenleri hayrete düşürdü. Amuda kalkan ve akrobatik hareketler yapan akıll...

Abone ol

ABD’de sahibinin her dediğini yapan akıllı köpeğin hareketleri izleyenleri hayrete düşürdü. Amuda kalkan ve akrobatik hareketler yapan akıllı köpek, sahibinin kendisini vuruyormuş gibi yapması sonucu ise yerde yatarak ölü taklidi yapıyor.
Görüntülerde ilk önce akıllı köpeğin sahibinin bacaklarının arasından hiçbir hataya düşmeksizin geçişi görülüyor. Daha sonra sahibinin salt el hareketleriyle verdiği komutlara uyan akıllı minik köpek, ilk önce yalnız arka ayakları; sonra ise yalnız ön ayakları üzerinde yürüyor. Elini bir silah gibi kullanarak köpeği vuruyormuş gibi yapan sahibinin bu hareketine, köpeğin ikinci bir komutu bekleyene kadar yerde ölü gibi uzanarak yardımcı olması ise dikkat çekiyor. Daha sonra gösterisini sonlandıran minik köpek hemen sahibinin kucağın atlıyor. Sahibinin verdiği komutları harfiyen yerine getiren akıllı minik köpeğin yaptıkları ne kadar iyi bir eğitim sürecinden geçtiğini ve sahibiyle arasındaki sevgi bağını ortaya koyuyor.
(İHA)