BIST 10.843
DOLAR 32,21
EURO 34,99
ALTIN 2.441,30
HABER /  MEDYA

Ermenilerden özür dileyelim!

Bu sözler Star gazetesi yazarı Hakan Albayrak'a ait. Albayrak'ın bugünkü köşe yazısı gündem yaratacak.

Abone ol

Star gazetesi Yazarlarından Hakan Albayrak herkesi şaşırtacak bir yazıya imza attı. "Ermenilerden özür dilemeliyiz" diyen yazar tek çarenin Ermeni Lobilerinin yıllardır savunduklarını yapmaktan geçtiğini iddia etti.

Besmeleyle başladığı köşe yazısını sık sık dini kelimerle süsleyen Albayrak, "özür dilenecek" bir tarihimizin olduğuna dikkat çekiyor. Yıllardır Türkiye'nin savunduğu, "Tarihi tarihçilerin incelemesine bırakalım" şeklindeki tezi de bu sözlerle çöpe atıyor.

ERMENİLERİN KATLİNİ MAZUR GÖREMEYİZ

Soykırımı kabul ettiğini belirten sözleri satırlara döken yazar, "Binlerce veya onbinlerce veya yüzbinlerce masum Ermeni'nin hangi sebepten olursa olsun Müslümanlar tarafından hunharca katledilmiş olmasını katiyen mazur göremeyiz ve içimize sindiremeyiz. Mazur görememeliyiz ve içimize sindirememeliyiz. Yakışmaz, Rahmet Peygamberi'nin ümmetine" diyor.

ERMENİLER'DEN ÖZÜR DİLEMELİYİZ

Yaşananaların tarihimizde rezil bir sayfa olduğunu vurgulayan Albayrak, "Keşke yırtıp atabilsek. Yırtıp atamayız ama altına şöyle bir şerh düşebiliriz" diyerek Ermenilerden özür dilemeliyiz çağrısı yapıyor.

OKUYUCULARI GÖZLERİNE İNANAMADI

Albayrak'ın yazısına yorum yapan okurları bakın neler dedi?

Nebi Ünler: "Yazınızı okuyunca irkildim... yazık gerçekten yazık sizi yanlış tanımışım... bundan sonra tek harfinizi okursam bana yuh olsun.."

Nuri Kongur: "Eeee, tarihteki diğer yendiklerimizden de özür dileyelim o zaman. Yahu siz bize saldırdınız , bizimkileri öldürdünüz ama biz karşı koyarak ayıp ettik pardon diyelim öyleyse..."

Esti Eser: "Sabrinda SINIRI var bunlarda hicbiri kalmamis.."

Çağdaş Koçak: Öldürülen, tecavüze uğrayan, malı mülkü gaspedilen, memleketinden kovulan 800.000 insan için iyi olmuş deyip kendine müslüman diyosan takdir ediyorum.

Emin Gökçegüzeloğlu: hocam o halde PKK'lıların ailelerine de tazminat ödeyelim! insaniyet namına devleti ermenilere teslim edelim. 1914'te Ağrı ve Van'da Ermeni çetecilerinin yaptıkları katliyamlar ortada dururken nasıl bir iyi niyettir ki Ermenilerden özür dilemeye kadar götürüyorsunuz işi. Allah feraset ve vicdan versin.