BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Akıl hastası dehşet saçtı: 2 ölü

Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Selami Aşık, tartışma sonucu ağabeyi ve yeğenini tabancayla ateş ederek öldürdü.

Abone ol

Sakarya’nın Karasu İlçesi’ne bağlı Yuvalıdere Köyü’nde oturan ve 3 yıl Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören Selami Aşık, tartışma sonucu ağabeyi ve yeğenini tabancayla ateş ederek öldürdü.

Eşinden bir süre önce ayrılan Selami Aşık kaçarken “Daha işim bitmedi” diye bağırdı.

Olay bugün saat 15.00'de Karasu İlçesi'nin Yuvalıdere Köyü’nde meydana geldi. Bir süre önce eşinden boşanan 49 yaşındaki Selami Aşık, evinde kaldığı ağabeyi 52 yaşındaki Kani Aşık ve yeğeni 29 yaşındaki Serdar Aşık ile evin bahçesinde tartışmaya başladı. Tartışma büyüyünce öfkelenen Selami Aşık, yanında bulunan tabancayı çekerek ağabeyi Kani ve yeğeni Serdar Aşık’a ateş etti. Baş ve göğüslerine 4’er kurşun isabet eden baba ve oğul olay yerinde ölürken, silah seslerini duyup koşan yakınları, dehşet görüntüsüyle karşılaştı.

Elinde tabanca olan Selami Aşık, koşarak kaçarken, “Daha işim bitmedi” diye bağırdıktan sonra ormanlık alana girerek kayboldu.

Aşık ailesi, kanlar içerisindeki baba ve oğlununun cesetleri başında gözyaşları dökerken, cinayeti soruşturan Jandarma olay yerinde yaptığı araştırmada 9 mm çapında 8 boş kovan buldu. Jandarma Selami Aşık’ın cinayetten sonra akrabalarının bulunduğu Ordu iline gidebileceği ihtimali üzerine şehirlerarası otobüs terminali ve yollarda kontrollere başladı. Bu arada Ordu’da yaşayan akrabaları da uyarıldı.

Baba ve oğlun cesetleri Cumhuriyet Savcısının yaptığı inceleme sonrası otopsi yapılmak üzere Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.