BIST 9.469
DOLAR 32,60
EURO 34,80
ALTIN 2.497,58
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Akdoğan'dan CHP'ye ağır sözler!

Yalçın Akdoğan, Yeni Türkiye vurgusu yaptı yeni dönemde paralel yapıyla birlikte KCK'ya da yer olmadığını söyledi.

Abone ol
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yeni Türkiye'de paralel yapı ve KCK'ya yer olmadığını söyledi. CHP'nin palavra seçim vaatlerinde bulunduğunu da iddia eden Akdoğan, CHP'nin seçim beyannamesin ise IMF'e köle yapma beyannamesi olduğunu söyledi. 

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara Milletvekili Adayları Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Burada konuşan Akdoğan, Yeni Türkiye vurgusu yaptı, AK Parti'nin seçimlerde güçlü çıkması halinde çözüm sürecini de başarıya ulaştıracağını kaydetti. Akdoğan şöyle konuştu;

"DARBECİ ANLAYIŞA, MAFYATİK ANLAYIŞA, KCK’YA YER YOK"
 
Artık eski Türkiye’ye dönüş yok. Diğerleri de seçimi önemsiyor. Kimler onlar? Vesayet odakları, derin devlet yapılanmaları, paralel devlet yapılanmaları, KCK yapılanmaları, mafyatik yapılanmalar. Onlar da diyorlar ki Ak Parti bu seçimden yine başarıyla çıkarsa yeni Türkiye’de bize yer yok diyorlar. Evet, yeni Türkiye’de darbeci anlayışa yer yok. Paralelci anlayışa yer yok. Mafyatik anlayışa yer yok. KCK’ya yer yok.
 
"BUNLARIN Kİ KÖLE YAPMA BEYANNAMESİ"
 
Bunların hepsi bir araya geldi. Gezi’de, 17 Aralık’ta, yerel seçimde, Cumhurbaşkanlığı sürecinde. Ama başarılı olamadılar. Çünkü millet bizim yanımızda. Sizin tek bir oyunuz, oyunu bozuyor. Ak Parti ilk defa bir toplumsal sözleşme ortaya koydu. Bu bir çağrıdır, bir davettir. Gelin yeni Türkiye’yi birlikte inşa edelim, davetidir. Ama çıt çıkmıyor. Sadece boş konuşuyorlar. Palavra atıyorlar. Kaf Dağı’nın ardındaki vaat ediyorlar. Bunların ki Türkiye’yi İMF’ye köle yapma beyannamesi. Eski Türkiye’ye geri götürmeye çalışıyorlar. Millet bunlara inanmaz.