BIST 9.438
DOLAR 32,60
EURO 34,79
ALTIN 2.497,76
HABER /  EKONOMİ

Akbank ödüle doymak bilmiyor!

Akbank, facebook ve twitter uygulamalarındaki çalışmaları başarı üstüne başarı getirdi...

Abone ol

Akbank, MerComm Galaxy Awards ödülleri değerlendirmesinde ''Sosyal Medya Eğitim Uygulaması'', ''2010 Sürdürülebilirlik Raporu'' ve ''2010 Faaliyet Raporu'' ile 5 dalda ödül kazandı.

Pazarlama ve iletişim ödüllerinden olan ve bu alanlardaki en iyi uygulamaları belirleyen ''MerComm Galaxy Awards - 2011 Yılı Ödülleri Değerlendirmesi'' sonuçlandı.

Akbank açıklamasına göre, bu yıl 22'incisi düzenlenen MerComm Galaxy Awards ödüllerinde, banka sosyal medya kategorisinde altın madalya kazandı. Yarışmada bankanın ''2010 Sürdürülebilirlik Raporu'' sürdürülebilirlik kategorisinde, ''2010 Faaliyet Raporu'' ise fotoğraf ve Avrupa kategorilerinde gümüş madalyanın sahibi oldu.

Akbank'ın sürdürülebilirlik temalı ''2010 Faaliyet Raporu'' ayrıca uluslararası faaliyet raporları kategorisinde ''Jüri Onur Ödülü''nü de layık görüldü.

AKBANK'IN FACEBOOK VE TWİTTER ATAĞI

Akbank Genel Müdür Vekili Hakan Binbaşgil, müşterilerin gittikçe daha fazla zaman geçirdiği sosyal ağlarda da farklı uygulamalarla onlarla olan ilişkileri güçlendirdiklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Facebook ve Twitter olarak sosyal ağlarda toplam 14 hesap yönetiyoruz. 500 binin üzerinde takipçisi bulunan Akbank Facebook sayfamız sosyal ağlardaki en büyük topluluklardan birini oluşturuyor. Çalışanlarımızı sosyal ağlar ve bu alandaki farklı uygulamalar hakkında hazırladığımız eğlenceli eğitim uygulamalarıyla bilgilendiriyoruz. Ödül kazandığımız Sosyal Medya Eğitim Uygulaması çalışanlarımızın sosyal medyaya 360 derecelik bakış açısı kazanmasını sağladı. Teknolojiyi ve trendleri sürekli olarak takip ediyoruz. Hem çalışanlarımız hem de müşterilerimizle en yenilikçi, en eğlenceli uygulama, kampanya ve aktivitelerle beraber olmaya devam edeceğiz. MerComm Galaxy Awards ödüllerinde kazandığımız birincilik sosyal medya alanında daha da iyisini yapma isteğimizi güçlendirdi.''

Akbank, finans ve ekonomi dergisi Global Finance'in 12. kez yaptığı değerlendirmede, Avrupa kategorisinde de sosyal medyada en iyi banka seçildi.

Akbank 2010 Faaliyet Raporu ise Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi'nin (LACP) ''2010 Yılı Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri'' bankalar kategorisinde ''Kuzey Amerika, Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgelerinin En İyi Faaliyet Raporu'' ödülünü aldı.