BIST 10.070
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.434,69
HABER /  GÜNCEL

Akaryakıt istasyonuna bomba

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldi.

Abone ol

İstanbul Gaziosmanpaşa’da bir akaryakıt istasyonunda patlama meydana geldi. Patlamanın nedeninin el yapımı parça tesirli bomba olduğu öğrenilirken patlamada ölen ya da yaralanan olmadı.

Olay, Karayolları Mahallesi Galeri Caddesi üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda saat 22.00 sularında meydana geldi.

Kimliği belirsiz kişi yada kişilerce benzin istasyonuna atılan bir cisimin patlamasının ardından büyük bir gürültü duyuldu. Benzin istasyonu görevlileri patlamayı polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilerek, geniş güvenlik önlemleri alındı. Olay Yeri ve İnceleme Ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda patlamanın nedeninin el yapımı parça tesirli bomba öğrenildi.

Benzin istasyonunda pompacı olarak çalışan bir görevli ise, Büyük bir gürültü duyduğunu belirterek "Bir şeyin yuvarlandığı gördüm sonra patlama meydana geldi zaten patlama sesini burada ki herkes duydu. Patlama anında pompada araç falan yoktu" dedi.

Öte yandan, 5 yıl önce kurulan istasyona geçtiğimiz günlerde de yüzleri kapalı şahıslarca havai fişekli saldırı düzenlendiği öğrenildi.

Polis ekiplerinin olaylarla ilgili incelemeleri sürüyor.