BIST 10.644
DOLAR 32,23
EURO 35,07
ALTIN 2.503,25
HABER /  POLİTİKA

AK Partili vekillere tatil ödevi

Vekiller tatile girdi ama AKP'li vekillere rahat yok. Vekillerden günlük rapor istendi...

Abone ol


ZÜBEYİR KINDIRA
İNTERNETHABER-ÖZEL

ANKARA-
yoğun bir çalışma temposu arkasından tatile giren milletvekilleri; ağustos'ta yenilenecek TBMM Başkanlığı ve başkanlık divanı seçimlerine kadar dinlenecek ancak AKP'liler bundan istedikleri gibi yararlanamayacak. Çünkü, AKP parti yönetimi, milletvekillerinden tatil boyunca her gün seçim bölgelerinde yaptıkları faaliyetler ile ilgili rapor istedi.

GÜNLÜK RAPOR İSTENDİ
AKP Halkla İlişkiler Başkanlığı, partinin Internet sitesinde vekiller için özel bir bölüm açtı. Vekillerin hepsine gönderdiği bir yazı ile açılan bu bölüm haber verildi. Vekillere gönderilen yazıda; her gün seçim bölgelerinde yaptıkları faaliyetlerin bir rapor haline getirilerek, sitedeki bloga eklenmesi talimatı verildi. Vekiller,tatildeyken bile her gün seçim bölgelerinde faaliyette bulunmak ve bu faaliyetlerini de bir rapor halinde genel merkeze bildirmek zorunda kaldı.

TAKİP EDİLİP UYARILIYORLAR
Vekillerden gelen raporlar bizzat Genel Başkan yardımcısı Şükrü Ayalan tarafından izleniyor. Vekillerin faaliyet raporları nedeniyle bizzat aranarak ya da mail yoluyla, teşükkür ediliyor. Rapor göndermeyenler ya da faaliyetleri aksatan vekiller ise yine aynı kanaldan uyarılıyor. Tatilde bile parti yönetiminin gözetiminde olan AKP'li vekiller; gönüllerince bir tatil yapamayacaklarından yakındılar.