BIST 10.740
DOLAR 32,20
EURO 35,02
ALTIN 2.512,46
HABER /  DÜNYA

Jacksonın çocukları için şok iddia

Michael jackson'un öz çocukları olarak bilinen üç çocuğun ikisi için ortaya atılan iddia ortalığı karıştırdı...

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Pop'un Kralı ölümünün ardından o kadar çok soru işareti bıraktı ki, her gün Jackson'la ilgili yeni bir iddia ortaya atılıyor.

Basına yansıyan son durum ise, Jackson'un eski eşi Debbie Rowe'un çocukların biyolojik annesi olmadığı. İddia bir adım daha ileriye gidiyor ve Michael Jackson'un da şu anda 12 yaşında olan Prince Michael ve 11 yaşında olan Paris'in öz babası olmadığı söyleniyor.

Amerika basını dün, ortaya atılan bu iddianın peşine düştü ve yazılanlar arasında şu an da en çok üzerinde durulan Jackson'un eski eşi Rowe'un sadece bir taşıyıcı anne olduğu.

Jackson ve eski karısı Rowe'un üç çocukları vardı. En büyükleri Prince Michael, ikinci Paris ve en küçükleri Blanket olan çocuklardan Prince ve Paris'in, yapay dölleme yöntemiyle rahme yerleştirildikleri iddia edildi. Yedi yaşında olan en küçük kardeş Blanket (Prince Michael 2), tüm bu iddiaların dışında tutuldu.

Jackson'a yakın kaynakların verdiği bilgiye göre, tüp bebek olarak doğan çocukların döllenmesinde ne Jackson'un spermleri ne de Rowe'un yumurtalığı kullanıldı. Çocukların biyolojik anne babalarının farklı kişiler olduğu söylendi.

Bu iddianın gündeme gelmesiyle, Jackson'un annesi Katherine Jackson'ın torunlarının velayeti için başvururken o kadar tereddütlü olmasının nedeni olarak da bu durum gösterildi.

Amerika'da çok fazla tüp bebek kliniğinin olması, ve yapay döllenmede kullanılan donörlerin bilgilerinin çok gizli olması nedeniyle, çocukların gerçek ebeveynlerinin asla öğrenilemeyeceğinin söylenmesi de, kafa karıştıran başka bir durum.

Ayrıca US Magazine dün yayınladığı bir yazıyla, Jackson'un Los Angeles'taki dermatoloğu ve Bayan Rowe'un eski patronu olan Arnold Klein'ın büyük çocuğun öz babası olduğunu iddia etti.

Klein iddialara cevap vermezken, yine aileye yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Klein ve Debbie Rowe bir gizlilik anlaşması imzalayarak susacaklarını garanti etmişler.

Çocuklarının doğumundan kısa bir süre önce evlenen Jackson ve Rowe'un, doğumlardan kısa süre sonra boşanması ve Debbie Rowe'un sonrasında çocuklarla fazla bir bağının olmaması, kimine göre bu iddiayı güçlendiren durumlar.

1996'da, Prince Michael'in doğumunda üç ay önce evlenen ve üç yıl sonra, Paris'in doğumunun ardından 1999 yılında boşanan çift için söylenenler bu kadar da değil. 2005 yılında California savcılığında ortaya çıkan bir belgeden söz ediliyor.

Belgeye göre Bayan Rowe, 1996 yılında bir vekalet anlaşması imzalayarak 10 milyon dolar almış. Bu paraya ek olarak Beverly Hills'de değeri 2 milyon dolardan fazla olan bir ev, araba ve mücevher aldığı da belge de yer alıyor.

Ortaya çıkartılan bu belge ve iddiaların doğru olduğu kanıtlanırsa, Katherine Jackson torunlarında sadece olayların dışında kalan Blanket'in vesayetini alacak diye konuşuluyor.