BIST 10.083
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.436,24
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili vekilden şok sözler: Şeytanla yatıp..

Beyaz TV'de yayınlanan Uyan Türkiyem adlı programa konuk olan AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan, CHP Milletvekili Aylin Nazlıaka hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Abone ol

CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın TBMM Genel Kurulu'nda 'Şeytan diyor ki, çıkart şu ayakkabıyı, fırlat. Ama bir ayakkabıma bakıyorum bir size bakıyorum. Değmez diyorum' sözlerine AK Parti Milletvekili Zeyid Aslan'dan çok sert tepki geldi.

Programına gösterdiği tepki nedeniyle Seda Sayan'la aralarındaki polemik gittikçe kızışan Aylin Nazlıaka şimdi de AK Partili Zeyid Aslan'ın hedefi oldu. Beyaz TV ekranlarında Tahir Sarıkaya'nın sunduğu Uyan Türkiyem programının konuğu olan AK partili Zeyid Aslan, Nazlıaka'nın bu sözlerinden dolayı kendisiyle çeliştiğini söyledi. 

ŞEYTANLA YATIP ŞEYTANLA KALKIYOR

'Şeytanla yatıp kalkanın söyleyeceği söz neyse onu söylemiş' diyen Zeyid Aslan 'O konuşma esnasında bende oradaydım. CHP'nin kadın milletvekilleri bazen AK Parti milletvekillerinin ortaya koyduğu bir takım üslupları kınayan cümleler sarfediyorlar. Ama bunu yaparken aslında kendi açıklarını ortaya koyuyorlar. Bir bayan milletvekilinin şiddeti eleştirdiği ortamda şiddeti ortaya çıkaracak şeyler söylemesi kendisiyle ve kendi siyaset anlayışıyla ne kadar çeliştiğini ortaya koyuyor. Şiddetin fiziksel olması gerekmez psikolojik şiddet de bir şiddettir' şeklinde konuştu.

'Ben de şunu sormak istiyorum' diyen Zeyid Aslan şöyle konuştu; Ankara'nın göbeğinde bir milletvekili bütün polislerin anasına avradına dümdüz gidecek şekilde küfretti sayın Nazlıaka'dan bir cümle duymadık. CHP'nin bir milletvekili sayın Cumhurbaşkanımızın kızıyla ilgili çok edepsiz bir twit attı kadınlara şiddetten bahseden Nazlıaka'dan ya da CHP'li vekillerden hiç bir kınama cümlesi duymadık.