BIST 10.159
DOLAR 32,15
EURO 35,14
ALTIN 2.470,21
HABER /  GÜNCEL

AK Parti'li vekil çocukluğuna döndü

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, yaptığı esnaf ziyareti sırasında böyle kaynak yaptı

Abone ol

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte yaptığı esnaf ziyareti sırasında çocukluk yıllarındaki gibi kaynak yaptı, demir dövdü.

Römork ve tarım makineleri imalatı yapan bir ailenin oğlu olduğunu belirten Filiz, ilköğretim ve ortaokul yıllarında tatil günlerinde, daha sonra yüksek tahsilinin ardından kaynak ve torna başında uzun yıllar çalıştığını belirtti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç ile birlikte Çankırı'nın Yukarı Çarşı olarak ifade edilen bölgedeki esnafı ziyaret eden AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Demirciler Arastası'na geldiğinde kaynak yapan bir ustayı görünce geçmişini hatırladığını söyledi. Eline kaynak maskesini alarak kaynak yapmaya başlayan Milletvekili Filiz'in kaynak yaptığını gören ustalar, şaşırdı.

Demirci esnafı ile sohbet eden Milletvekili Hüseyin Filiz, uzun yıllar kaynak ve torna başında çalıştığını, bu işin ne kadar zor ve meşakkatli olduğunu bildiğini söyledi. Filiz, "Biz geçmişimizle gurur duyuyoruz, bu işi yapan insanlar alın teri ile ekmeğini kazananlardır" diye konuştu.