BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,79
ALTIN 2.400,42
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili Tanrıverdi'den bedelli tarihi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, bedelli askerliğin tarihini verdi!

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, AK Parti iktidarında gençlerin önündeki tüm engeller kaldırıldığını söyledi. Tanrıverdi, bedelli askerlik konusunda şartların önümüzdeki hafta Erdoğan tarafından açıklanacağını ifade etti.

AK Parti Manisa İl Gençlik Kolları 3. Olağan Kongresi, Kenan Evren Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Sosyal Tesisleri'nde yapıldı.

Kongrede konuşan Tanrıverdi, gençlerin ve ülkenin sorunlarının ne olduğunu bilen, yaşayan kişiler olduklarını ifade ederek , AK Parti olarak gençliğe büyük önem verdiklerini vurguladı.

Manisa'nın Büyükşehir olacağını ve önümüzdeki seçimlerde Manisa'da bir kez daha başarı kazanacaklarını iddia eden Tanrıverdi, bugün borç almadan borç ödendiğini söyledi.

BEDELLİ GRUP TOPLANTISINDA AÇIKLANACAK

Bedelli askerlik konusuna da değinen Tanrıverdi, önümüzdeki hafta Erdoğan'ın grup toplantısında bedellinin şartlarının açıklanacağını söyledi. Tanrıverdi şöyle konuştu:

''İşlerini kurmuş olan, vatanına, milletine hizmet eden ve askere gitmesi halinde bu işlerinden geri kalacak olan kişiler için hükümetimiz bedelli askerlik yasasını çıkarmaya hazırlanıyor. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin önünde var olan tüm engelleri kaldırmaya hazırız. Bu konuda Başbakanımız bizzat kendisi çalıştı. Bakanlar Kurulu ve parti MYK'sında bu konuyu görüştük. Önümüzdeki hafta grup toplantısında Başbakanımız bedelli şartlarını açıklayacak. Bu demek değildir ki gençlerin bir kısmı askere gitmek istemiyor, askerden kaçıyor. Biliyorum ki olası bir aksilik durumunda tüm gençlerimiz ellerine silahı alarak cephelere koşacaktır. Bizim ortak değerlerimiz tartışmasızdır'' diye konuştu.