BIST 10.644
DOLAR 32,24
EURO 34,99
ALTIN 2.429,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

AK Partili Tanrıverdi Kayseri'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, yerel yöneticilerle görüşmek ve bir dizi etkinliğe katılmak için Kayseri'de.

Abone ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, beraberindeki heyetle Kayseri'de yerel yönetimlerin başkanlarıyla görüşüyor.

AK Parti Kayseri İl teşkilatında, İl Başkanı Ömer Dengiz ile basına kapalı toplantı yapan Tanrıverdi, daha sonra Kocasinan Belediyesi tarafından düzenlenen Gömeç Fasulye Şenliği'ne katıldı. Tanrıverdi, Gömeç fasulyesinin çok lezzetli olduğunu belirterek, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'a böyle bir lezzeti dünyaya tanıtmaya çalıştığı için teşekkür etti.

Belde başkanlarıyla ayrı görüşecek

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ve Başbakan Başmüşaviri Erol Kaya'nın da katıldığı ''yerel yönetimler'' toplantısının akşama kadar devam edeceği bildirildi.

Tanrıverdi başkanlığındaki heyet, sırasıyla Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın, ilçe ve belde belediye başkanları ile ayrı ayrı toplantılar yapacak.