BIST 10.046
DOLAR 32,33
EURO 34,70
ALTIN 2.408,54
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

AK Partili gençler Salih Tuna'yı bu videoyla vurdu

15 Temmuz darbe girişimi sürecinde AK Partili gençleri 'süslenmekle' ve 'slogan üretememekle' suçlayan Salih Tuna'nın Fethullah Gülen'i öven sözleri ortaya çıktı.

Abone ol

Yeni Şafak gazetesi yazarı Salih Tuna Ülke TV'de katıldığı bir programda AK Partili gençleri darbe girişimi sonrası gösterilerde 'slogan üretememek'le suçlamıştı.

Eleştirilerinde dozu kaçıran Salih Tuna, "Çok güzel giyiniyorsunuz aferin! Uyduruyorlar da iş de koşturuyorlar ama bir gençliği var mı hakkaten AK Parti'nin" diye konuşmuştu.

Salih Tuna'nın AK Parti gençliğini hedef alan açıklamalarını aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

AK PARTİ GENÇLİĞİ O SÖZLERİ UNUTMADI

Salih Tuna'nın sözleri üzerine ayaklanan AK Parti gençliğinin intikamı ağır oldu. AK Parti gençliği, Salih Tuna'nın 17-25 Aralık süreci sonrası FETÖ lideri Fethullah Gülen'i savunan açıklamalarını unutmadı.

17-25 Aralık sonrası A Haber'de katıldığı bir programda Salih Tuna, 17-25 Aralık'ta hükümete karşı yapılan saldırılardan Fethullah Gülen'i sorumlu tutmamış ve Gülen'e sahip çıkmıştı.

Salih Tuna'nın 17-25 Aralık darbe girişimi sonrası yaptığı o açıklamaları aşağıdaki playerdan izleyebilirsiniz.

AK PARTİ GENÇLİĞİNDEN ÖZÜR DİLE

Salih Tuna'ya en sert tepki Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'tan geldi. 15 Temmuz gecesi tankların önünde duran ve şehitler veren AK Parti gençliğine sahip çıkan Çağatay Kılıç, Salih Tuna'ya 'Özür dile çağrısı' yaptı.

Kılıç, "Ak Parti Gençliğini başarısızlıkla suçlamak işgüzarlık değilse, ya akıl tutulmasıdır ya da körlüktür" dedi.